Τρίτη 22 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Την Παρασκευή 1 Απρίλη το συλλαλητήριο της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών

Το συλλαλητήριο της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 22 Μάρτη, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Απρίλη στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα.

«Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας!», είναι το κάλεσμα που απευθύνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ, μετά και τις πολύ μαζικές εκδηλώσεις των Κομματικών Οργανώσεων σε όλη την Αττική το περασμένο Σαββατοκύριακο (βλέπε σελ. 16-17).

Καλεί «τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τον λαό της Αττικής στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ για να ακουστεί δυνατά:

-- Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

-- Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας.

-- Δεν δεχόμαστε να πληρώσει ο λαός τον λογαριασμό του πολέμου, την ακρίβεια και τη μεγαλύτερη ενεργειακή φτώχεια που εξανεμίζουν το εργατικό - λαϊκό εισόδημα.

Πατριωτικό και διεθνιστικό μας καθήκον είναι:

-- Να μην αφήσουμε να χρησιμοποιούνται ελληνικά εδάφη, υποδομές και μέσα ως στρατιωτικά - πολεμικά προγεφυρώματα, με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε πρόσχημα.

-- Ο πολύμορφος αγώνας για τις ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού μας, στον δρόμο για να ξεμπερδεύουμε με το σύστημα που γεννά φτώχεια, εκμετάλλευση και πολέμους.

Ολοι στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ, την Παρασκευή 1 Απριλίου, στις 20.00 στο Σύνταγμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ