Τρίτη 22 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις

Με εκδηλώσεις και συσκέψεις οι ΚΟ εντείνουν την ενημέρωση, τη συζήτηση και την παρακίνηση για δράση στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα γύρω από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις επιπτώσεις του.

Σήμερα, Τρίτη 22 Μάρτη στη Θάσο, η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στις 6 μ.μ. στο καφενείο του «Κουμουλίδη» στην Καλλιράχη με ομιλητή τον Γιώργο Πυργελή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη 23 Μάρτη:

-- Στη Ρόδο, η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στις 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο, με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στα Μέγαρα στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο (απέναντι από το Κέντρο Υγείας Μεγάρων) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όπου θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας, σύσκεψη - συζήτηση. Θα μιλήσει η Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Ξηρόμερου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας οργανώνει σύσκεψη στη Χρυσοβίτσα στο καφέ «Χαρίση», στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος της ΤΕ.

-- Την Πέμπτη 24 Μάρτη, στην Πλ. Ταχυδρομείου, στις 7.30 μ.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Χαλκίδα διοργανώνουν μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ