Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Ο Γ. Αντωνίου υποψήφιος δήμαρχος

«Πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για τις δυνάμεις που βρίσκονται δίπλα στο λαό και ασυμβίβαστα παλεύουν μαζί του». Με αυτά τα λόγια η Μαιρήνη Στεφανίδου, πρώην επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Κηφισιάς» κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν με την ψήφο τους την παράταξη και το νέο υποψήφιο δήμαρχο, Γιάννη Αντωνίου. Τον αγωνιστή, για πολλά χρόνια γενικό γραμματέα του Συλλόγου Τεχνικών του ΟΤΕ, μέλος του ΚΚΕ από το 1974 και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος επισήμανε στην ομιλία του ότι η απαίτηση του Κηφισιώτη για μια Δημοτική Αρχή κοντά στο δημότη, παραστάτη και αρωγό στα προβλήματά του, μπορεί να υλοποιηθεί μόνο αν προκύψει Δημοτική Αρχή που όχι μόνο δε θα κρύβει τις αιτίες που δημιουργούν τα προβλήματα, αντίθετα θα τις αναδεικνύει και θα καλεί τους δημότες σε αγώνα για την αντιμετώπισή τους. «Μοναδική εγγύηση για τη λύση των προβλημάτων - επισήμανε - είναι η δύναμη της λαϊκής πάλης και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε αυτή να εκφραστεί με τον καλύτερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο» τόνισε ο Γ. Αντωνίου. «Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες της Κηφισιάς και τους καλούμε να στηρίξουν την προσπάθειά μας παράλληλα με την ψήφο και τη δράση τους. Να διεκδικήσουμε μαχητικά τα δικαιώματά μας, μια άλλη πραγματικότητα που μας αξίζει. Ολοι μαζί, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, νεολαία μέσα από τις τάξεις της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης Κηφιφιάς" να ανατρέψουμε το σημερινό σκηνικό, να ανοίξουμε δρόμο και να βρεθούμε στο προσκήνιο των εξελίξεων».


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Ελ. Καραπλή και Ν. Κουρκούνης, μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Ι. Παυλόσογλου από την Κομμουνιστική Ανανέωση, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αμαρουσίου, Μπ. Ζιώγας, Ερυθραίας, Γ. Μαθόπουλος και Πεύκης, Θ. Κακαβάς. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Κ. Μαραγκουδάκης, πρόεδρος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, ο εκπρόσωπος της ΝΑΣ, Λ. Βλάχος, ο Κ. Νάσης πρόεδρος του Αγροτικού Κόμματος Ελλάδας. Παραβρέθηκαν τέλος εκπρόσωποι τοπικών και μαζικών φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ