Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Παρεμβάσεις Σαχίνη στο Δημοτικό Συμβούλιο

«Οποιοι προσπαθούν με ξένα κόλλυβα να κάνουν μνημόσυνο, όσοι σκάβουν λάκκους, να είναι σίγουροι ότι το βράδυ, στις 13 Οκτώβρη, ο λάκκος θα είναι μεγάλος και θα χωράει πολλούς», προειδοποίησε ο Αγάπιος Σαχίνης μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, χθες το μεσημέρι. Αφορμή στάθηκε η προκλητική πρακτική του Σπ. Βούγια να αξιοποιήσει κονδύλια του υπουργείου Μεταφορών για την αγορά και δωρεά 101 ποδηλάτων που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Επίσης στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Αγ. Σαχίνης ζήτησε τη λύση του προβλήματος της δημοτικής εταιρίας ιματισμού, πριν τις εκλογές, με την απορρόφηση των εργαζομένων σε άλλες υπηρεσίες. Για τους εργαζόμενους του Δήμου, που δεν τους έχει καταβληθεί το πριμ παραγωγικότητας, τόνισε ότι το δίκιο είναι με το μέρος τους και το πρόβλημα πρέπει να λυθεί από την παρούσα διοίκηση, αλλά όχι μέσω δανεισμού.

Τέλος, αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα, ανέφερε πως «ο διάλογος που έχει ξεκινήσει ο δήμαρχος μέσω των γιγαντοαφισών μπορεί να ωφελήσει μόνο τις εταιρίες αφισοκόλλησης και κανέναν άλλο». Υπάρχει ευθύνη, πρόσθεσε, «στο δήμαρχο και όσους σιωπούν, γιατί ενώ κατατέθηκε έγκαιρα πρόταση από πλευράς της δημοτικής παράταξης "ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα" για την αποφυγή τέτοιων μέσων, δεν έγινε δεκτή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ