Δευτέρα 24 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Νεοναζί!

«Δόξα τω Θεώ για το θάνατο του ΟΗΕ (...). Το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν πρόκειται σύντομα να τελειώσει. Θα φύγει γρήγορα, αλλά όχι μόνος. Ως αποχαιρετιστήρια ειρωνεία θα πάρει μαζί του και τον ΟΗΕ (...) Θα πεθάνει η φαντασίωση ότι ο ΟΗΕ είναι η βάση μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Καθώς θα απομακρύνουμε τα συντρίμμια, θα είναι σημαντικό να διατηρήσουμε, κι ακόμα καλύτερα να κατανοήσουμε, την πνευματική κατάρρευση της φιλελεύθερης ματαιοδοξίας, που θέλει την ασφάλεια να επιτυγχάνεται μέσω του διεθνούς δικαίου, το οποίο εφαρμόζεται από διεθνείς οργανισμούς (...) Το ΝΑΤΟ... (και τις) συμμαχίες των προθύμων, αντί να τις υποτιμάμε ως απειλή για μια νέα παγκόσμια τάξη θα έπρεπε να αναγνωρίζουμε ότι είναι, ελλείψει άλλου, η καλύτερη ελπίδα για αυτή την τάξη και η πραγματική εναλλακτική λύση έναντι της αναρχίας της αξιοθρήνητης αποτυχίας του ΟΗΕ».

Από άρθρο στον «Γκάρντιαν» του Ρίτσαρντ Περλ, συμβούλου του Ράμσφελντ και προέδρου της επιτροπής Στρατιωτικών Θεμάτων των ΗΠΑ.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι ό,τι ακριβώς λένε τα λόγια τους και ό,τι ακριβώς δείχνουν τα έργα τους. Είναι Γκέμπελς, Γκέρινγκ και Χίτλερ, μαζί!

Τώρα πια αποδεικνύεται: Ο ναζισμός δεν ήταν παρά η παιδική ηλικία των... ΗΠΑνθρώπων!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ