Δευτέρα 24 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ
Καταγγέλλουν τον πόλεμο

Μηνύματα καταγγελίας ενάντια στον άδικο πόλεμο στέλνουν η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Συνταξιούχων Αναπήρων και Θυμάτων της Εθνικής Αντίστασης και Αντιδικτατορικού Αγώνα (ΠΟΣΣΑΘΕΑΑΑ) και η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων Αναπήρων Θυμάτων Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΣΑΘΕΑ).

Εμείς που γνωρίσαμε τη φρίκη του πολέμου, βροντοφωνάζουμε και δηλώνουμε πως θα αγωνιστούμε με όσες δυνάμεις μας απέμειναν για να σταματήσουμε την απόφαση που πήρε «ο αρχιδολοφόνος τρομοκράτης προβληματικός Μπους», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΣΑΘΕΑΑΑ. Απαιτεί να σταματήσει ο βρώμικος πόλεμος που προκαλούν οι δολοφόνοι των λαών, να απεμπλακεί η χώρα μας απ' αυτόν, να κλείσει η βάση της Σούδας και να αρθούν όλες οι διευκολύνσεις που έχουν παρασχεθεί.

Τέλος, η ΠΟΣΣΑΘΕΑΑΑ δηλώνει ότι πανελλαδικά συμμετέχει μαζί με το ΠΑΜΕ, την ΕΕΔΥΕ και τη «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» σε όλες τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, πορείες κλπ. που διοργανώνουν.

«Αγωνιζόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα μαζί με όλες τις Αντιστασιακές Οργανώσεις, ενωμένοι με το μαζικό λαϊκό κίνημα ενάντια στον πόλεμο που άρχισαν οι φονιάδες των λαών ιμπεριαλιστές Μπους και η παρέα του κατά του ιρακινού λαού», υπογραμμίζει η ΠΕΣΑΘΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ