Δευτέρα 24 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Πολιτική δραστηριότητα της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της μεγάλης πολιτικής εξόρμησης που πραγματοποιεί το ΚΚΕ για να μεταφέρει πλατιά στα λαϊκά στρώματα τις εξελίξεις γύρω από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράκ και τα καθήκοντα που απορρέουν για το λαϊκό κίνημα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου πραγματοποιεί ομιλίες, περιοδείες, επισκέψεις, συζητήσεις στα χωριά και στις συνοικίες, σ' όλους τους χώρους που εργάζεται ο λαός μας.

Στόχος του ΚΚΕ είναι σ' αυτή την κρίσιμη φάση να δυναμώσει η λαϊκή απαίτηση να βγει από τον πόλεμο η Ελλάδα, να κλείσουν οι βάσεις της Σούδας και του Ακτίου, να πάψουν οι διευκολύνσεις που παρέχει η κυβέρνηση με τη στήριξη της ΝΔ στους Αμερικανούς και Ευρωπαίους φονιάδες.

Το ΚΚΕ επιδιώκει να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα τη διέξοδο που προτείνει, για το Μέτωπο, τη Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία, για τις συμμαχίες και συνεργασίες που προωθεί σε αντιμονοπωλιακή αντιιμπεριαλιστική κατεύθυνση και σε σύγκρουση με το δικομματισμό, που υπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Συγκεκριμένα:

- Σήμερα, Δευτέρα 24/3: Περιοδεία σε Δάφια, Φίλια, Σκαλοχώρι και ομιλία σε Ανεμώτια.

- Αύριο, Τρίτη 25/3: Περιοδεία στα χωριά Κάπη και Κλειού και ομιλία σε Μανταμάδο.

- Τετάρτη 26/3: Περιοδεία και ομιλία σε Παράκοιλα και Αρίσβη. Συζήτηση με επαγγελματοβιοτέχνες στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Μυτιλήνης.

- Πέμπτη 27/3: Συζήτηση με οικοδόμους στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Μυτιλήνης. Συμμετοχή στην αντιπολεμική συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, που οργανώνει το ΠΑΜΕ και η Πανσπουδαστική στις 8 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης.

- Παρασκευή 28/3: Περιοδεία σε Πέτρα και Μόλυβο και ομιλία στη Στύψη.

- Σάββατο 29/3: Περιοδεία και ομιλία σε Μεσότοπο και Αγρα.

- Κυριακή 30/3: Ομιλία σε Αγιάσο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ