Παρασκευή 31 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΙΤΟΣ ΒΑΝΔΗΣ
Δυνατό ΚΚΕ, η μόνη ασπίδα για την Ελλάδα

Ο Τίτος Βανδής
Ο Τίτος Βανδής
Χαιρετίζοντας τη συγκέντρωση ο ηθοποιός Τίτος Βανδής, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, σημείωσε, ανάμεσα στ' άλλα, πως «ο δρόμος προς την αξιοπρέπεια, την ανεξαρτησία, το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, είναι ένας. Είναι η οδός προς το ΚΚΕ». Τόνισε δε ότι «το ΚΚΕ δεν εμφανίζεται κάθε παραμονή των εκλογών, να δώσει ψεύτικες υποσχέσεις, να πάρει ψήφους με κάθε τρόπο και να εξαφανιστεί την επομένη των εκλογών».

Ο ομιλητής προειδοποίησε πως, «αν δεν ψηφίσουμε σωστά, από τις 10 του Απρίλη θ' αρχίσει νέος Γολγοθάς, που θα 'ναι πιο δύσκολο να αποτινάξουμε». Τόνισε πως, «ύστερα από 56 χρόνια, η κυβέρνηση μας καταδίκασε σε καινούριο καθεστώς κατοχής, ενώ με την αισχρή πράξη της παράδοσης του Οτσαλάν στους Τούρκους γκρέμισε παγκόσμια το θρύλο για την ελληνική φιλοξενία».

Κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του, ο Τίτος Βανδής σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχει τη σιωπηλή ή φανερή συμπαράσταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την ανοχή των συμβιβασμένων μικρών κομμάτων, που της προτείνουν συνεργασία» και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ψηφίσουν ΚΚΕ γιατί «δυνατό ΚΚΕ είναι η μόνη ασπίδα που θα προστατέψει την Ελλάδα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ