Παρασκευή 31 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΙΛΚΙΣ
Συνάντηση με τις δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις

Με το Συντονιστικό των Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων του νομού, συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ Κώστας Βουλγαρόπουλος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον γραμματέα της Κ. Πινέλη και τον Γ. Τεκτονίδη.

Οι συνδικαλιστές, εκπρόσωποι των δημοσίων υπαλλήλων του νομού, Σ. Ξηρουδάκης, Θ. Γραμινάς, Γ. Χρας, Δ. Ταταρίδης Β. Παπαγεωργίου, Κ. Λουιζάκη και Ν. Παρασκευοπούλου, ενημέρωσαν ότι, αξιοποιώντας την ευκαιρία των βουλευτικών εκλογών, επισκέφθηκαν τα κόμματα, θέτοντας υπόψη τους οικονομικά και θεσμικά αιτήματα που τους απασχολούν και αφορούν: Στην απόδοση επιδόματος προβληματικών και παραμεθόριων περιοχών, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό. Επίσης εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον κίνδυνο αλλαγής των εργασιακών σχέσεων και δεσμεύτηκαν πως, μετά τις εκλογές, θα αποστείλουν και σχετικό ψήφισμα προς το ΚΚΕ, όπου διατυπώνουν την αντίθεσή τους σε κάθε αρνητική εξέλιξη, σχετικά με τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος διαβεβαίωσε τους συνδικαλιστές ότι το ΚΚΕ, όπως πάντα έτσι και τώρα, αλλά και μετά τις εκλογές, θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων. Τους κάλεσε όμως να συσπειρωθούν και να συντονίσουν τον αγώνα τους με όλους τους εργαζόμενους του νομού, αναπτύσσοντας την πάλη τους ενάντια στον εργασιακό και αντιασφαλιστικό μεσαίωνα, στον οποίο οδηγούν τη χώρα τα κόμματα του ευρωενωσιακού προσανατολισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ