Παρασκευή 31 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δε «βγήκε» η νέα φιέστα στον Ακη!

Από εκδήλωση σε εκδήλωση την «κοπανάει» ο Ακης Τσοχατζόπουλος, στη Θεσσαλονίκη. Μετά το «τράκο» που έπαθε στο ξενοδοχείο HAYTT, την περασμένη Δευτέρα, οι αντιδράσεις της νεολαίας ανάγκασαν σε ματαίωση και της χτεσινής εμφάνισής του σε εκδήλωση που προγραμματίστηκε να γίνει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Προκειμένου να μην εκτεθεί ο υπουργός Αμυνας, οι οργανωτές ανέβαλαν την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει στη 1 το μεσημέρι, στο πλαίσιο των προσπαθειών των μηχανισμών της κυβέρνησης να διασφαλίσουν ακροατήριο φοιτητών προς τον υπουργό τους. Από νωρίς είχαν σταλεί οι «ανιχνευτές» προπομποί του υπουργού ώστε να διερευνήσουν τις διαθέσεις των φοιτητών. Δυστυχώς όμως, όπως διαπίστωσαν το κλίμα ήταν ιδιαίτερα αρνητικό.

Οι φοιτητές, που αρνούνται να γίνουν χειροκροτητές του υπουργού και της κυβέρνησής του, από νωρίς περίμεναν τον υπουργό, καταγγέλλοντας με κάθε τρόπο την εμπλοκή της χώρας μας στον βρώμικο πόλεμο του ΝΑΤΟ και τη μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε ορμητήριο θανάτου των ιμπεριαλιστών, που εξορμούν εναντίον των βαλκανικών λαών.

Ετσι ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μοναδικός ομιλητής της εκδήλωσης που είχε ως θέμα την «Αρχιτεκτονική Ασφάλειας και Αμυνας της Ευρώπης - ο ρόλος της Ελλάδας στις νέες εξελίξεις», αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμά του. Και οι οργανωτές να ανακοινώνουν πως «η εκδήλωση αναβάλλεται για μετά τις εκλογές ώστε να διασφαλιστεί γόνιμος διάλογος»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ