Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ» ΚΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

«ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ»!...«Να αποτραπεί η δεξιά παλινόρθωση που απειλεί τις κατακτήσεις του λαού και θέλει να φέρει τη χώρα στη συντήρηση και στην οπισθοδρόμηση, ζήτησε από τη Θεσσαλονίκη, μπροστά σε μια γιγαντιαίων διαστάσεων συγκέντρωση οπαδών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου. Και παράλληλα εξαπέλυσε την πιο σκληρή επίθεση κατά της ΝΔ, από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, τονίζοντας ότι στις 7 του Μάρτη οι πολίτες θα νικήσουν "την άρνηση, το μηδενισμό, την καταστροφολογία, το ρεβανσισμό"» (Γ. Παπαχρήστος - «ΝΕΑ»).

ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ...«Δεκάδες χιλιάδες λαού υποδέχτηκαν χτες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου. Η εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση, θύμιζε μέρες του 1981 - Γιώργος: Τα διλήμματα της κάλπης: "Θα τολμήσουμε να ανοίξουμε νέους δρόμους προς την ευημερία ή θα χάσουμε ό,τι πετύχαμε; Θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα πισωγυρίσουμε; Θα επιλέξουμε την καταστροφολογία, τον μηδενισμό, τον ρεβανσισμό, την άρνηση, τις παλιές συνταγές της Δεξιάς ή θα πάμε μαζί με τους πολίτες σε ρήξεις, ανατροπές και τομές;» («ΕΘΝΟΣ»).

ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ...«H αντιδεξιά ρητορική κυριάρχησε στη χθεσινοβραδινή ομιλία του προέδρου του ΠAΣOK κ. Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη με εμφανή την προσπάθεια συσπείρωσης των οπαδών του κυβερνώντος κόμματος στην τελική ευθεία προς την κάλπη, μιλώντας σε μία συγκέντρωση που κινήθηκε κάτω από τις προσδοκίες των οργανωτών της. H επιχειρηματολογία του κ. Παπανδρέου άγγιξε τα όρια της κινδυνολογίας, καθώς προεξόφλησε δεινά για τον τόπο εάν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές της 7ης Μαρτίου» (Στ. Τζίμας -«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΜΟΝΑΔΙΚΗ...«Πρελούδιο μετεκλογικής συνεργασίας θεωρείται ο θερμός εναγκαλισμός Κ. Καραμανλή - Α. Σαμαρά κατά τη χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση της ΝΔ στην Καλαμάτα, μοναδική στα χρονικά της πόλης σε πλήθος και παλμό» («ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»).

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ...«Κυβέρνηση δίχως κομματικές ταυτότητες, η οποία θα επιβραβεύει τις αξίες του καθενός δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής... Σε μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Καλαμάτα αποθεώθηκε και έγινε δεκτός από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους με ιαχές και συνθήματα "να τος, να τος ο πρωθυπουργός" και "ήρθε η ώρα του Καραμανλή"» («ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ