Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περισσεύουν τα προβλήματα στο Νοσοκομείο «Αγιος Παύλος»

Περιοδεία του Νίκου Ζώκα, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης

Τα μεγαλύτερα «αγκάθια» για το Νοσοκομείο «Αγιος Παύλος» αποτελούν το κτιριακό, η έλλειψη σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Ορισμένα τμήματα, όπως το μικροβιολογικό, στεγάζονται σε λυόμενα με λαμαρίνες, το υπάρχον παλιό κτίριο που είχε κατασκευαστεί για διαφορετική χρήση, με θαλάμους όπου στοιβάζεται μεγάλος αριθμός ασθενών, δεν προδιαγράφουν το ιδανικό πλαίσιο προκειμένου να προσφερθούν αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Αυτή την εικόνα αποκόμισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Νίκος Ζώκας, στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε χτες με κλιμάκιο του Κόμματος στο παραπάνω Νοσοκομείο.

Μέσα σ' ένα γενικά πολύ θετικό κλίμα, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό καθώς και εργαζόμενοι στις διοικητικές υπηρεσίες, παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον το Ν. Ζιώκα να αναπτύσσει τις γενικότερες πολιτικές θέσεις του Κόμματος και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στην Υγεία. Οπως αναφέρθηκε επανειλημμένα από τους εργαζόμενους, η πολιτική για τη δωρεάν και δημόσια Υγεία καθώς και οι αγώνες για την υπεράσπιση ενός όλο και πιο αναβαθμισμένου ΕΣΥ στους οποίους πρωταγωνίστησε όλο το προηγούμενο διάστημα το ΚΚΕ, αποτελεί για αυτούς καθοριστικό κριτήριο για το πού θα προσανατολιστεί η ψήφος τους σ' αυτές τις εκλογές. «Εμπιστευόμαστε, δηλώθηκε χαρακτηριστικά, τις δυνάμεις του ΚΚΕ γιατί βρίσκονταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα των υγειονομικών, υπερασπιζόμενοι σταθερά τα δικαιώματα των χρηστών Υγείας και των εργαζομένων στα νοσοκομεία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ