Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Την ερχόμενη Κυριακή όλοι στους δρόμους!

Με το ψηφοδέλτιο και το «Ριζοσπάστη» στο χέρι να φθάσουμε παντού

Σταθμός της προεκλογικής δραστηριότητας των ΚΟ του ΚΚΕ αποτελεί η ερχόμενη Κυριακή, μέρα πανελλαδικής πανεξόρμησης με το «Ριζοσπάστη» και τα ενωτικά ψηφοδέλτια του Κόμματος, που ήδη βρίσκονται στη διάθεση μελών και φίλων του. Προσδοκάται κατά την ημέρα αυτή να αποτυπωθεί και σε αριθμούς το πλατύ άνοιγμα που εδώ και καιρό υλοποιούν οι κομματικές οργανώσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η Κομματική Οργάνωση Αθήνας στοχεύει στη διακίνηση 30.000 φύλλων του «Ριζοσπάστη», η Οργάνωση Πειραιά 3.500 φύλλων και της Θεσσαλονίκης 6.000. Αντίστοιχα, υψηλοί είναι οι στόχοι που έχουν θέσει και οι υπόλοιπες Κομματικές Οργανώσεις, στόχοι απόλυτα εφικτοί, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, όπως έχει αποδειχτεί από προηγούμενες πανεξορμήσεις.

Το γενικό προσκλητήριο που έχουν ήδη σημάνει οι ΚΟ του Κόμματος, που δουλεύουν πυρετωδώς για την προετοιμασία της πανεξόρμησης, αφορά στους πάντες. Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, φίλους και ανθρώπους που συστρατεύονται μαζί τους για την επιτυχία της εκλογικής μάχης. Επιδίωξη είναι, μια βδομάδα πριν το άνοιγμα της κάλπης, να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ ξανά σε όλους εκείνους με τους οποίους συναντήθηκε και συζήτησε το προηγούμενο διάστημα και σε ακόμα περισσότερους. Να ηχήσει σε εργασιακούς χώρους και σχολές (καθώς η εξόρμηση θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα), σε συνοικίες και χωριά, σε κομβικά σημεία πόλεων, σε χιλιάδες σπίτια λαϊκών, εργατικών οικογενειών.

Αυτή η πανεξόρμηση, όπως προαναφέραμε, συνδέεται με την κρίσιμη μάχη του ψηφοδελτίου που ήδη άρχισε. Τα ενωτικά, αγωνιστικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, καρπός διεργασιών και ζυμώσεων στο πεδίο των εργατικών, λαϊκών, κοινωνικών αγώνων, απαρτιζόμενα από καταξιωμένους πρωτοπόρους αγωνιστές, αξίζουν και μπορούν να κερδίσουν τη λαϊκή εμπιστοσύνη. Από την πρωτοπόρα, επίμονη και με αυταπάρνηση δράση αυτών των τελευταίων ημερών πολλά μπορούν να κριθούν. Υπάρχουν ακόμα περιθώρια να πειστούν περισσότεροι για την ανάγκη να πέσουν χιλιάδες κόκκινες ψήφοι στην κάλπη, ως βήμα χειραφέτησης από το δικομματισμό και αποφασιστικής καταδίκης του, ως βήμα ανάτασης του εργατικού και λαϊκού κινήματος, ως προϋπόθεση για να είναι η 8η του Μάρτη μια καλύτερη μέρα και να βρει σε καλύτερη θέση το λαό και την πάλη του για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων του.

Απ' αυτή την ύστατη μάχη να μη λείψει κανένας. Η ευθύνη για την προώθηση των εκλογικών στόχων του Κόμματός μας μας βαραίνει όλους. Ας δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ας μην αφήσουμε ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Με το ψηφοδέλτιο και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ στο χέρι, απευθυνόμαστε παντού και σπάμε στην πράξη τα διλήμματα, τους εκβιασμούς, τις πιέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ