Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Προσπάθεια πολιτικής παραπλάνησης από το ΠΑΣΟΚ

Καταγγελία της Δημοτικής Κίνησης «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά»

Για προσπάθεια πολιτικής παραπλάνησης του λαού της Καλαμαριάς καταγγέλλει τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ η Δημοτική Κίνηση «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά». Ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ τύπωσε και διανέμει προσκλήσεις για εκδήλωση με ομιλητή τον Ακη Τσοχατζόπουλο, διοργανωτής της οποίας εμφανίζεται «η πρωτοβουλία πολιτών Καλαμαριάς».

Οι προσκλήσεις μοιράζονται από τα εκλογικά περίπτερα του ΠΑΣΟΚ και από πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους της «πράσινης» πλειοψηφίας της διοίκησης του δήμου.

«Η συνειδητή παραπλάνηση των συμπολιτών μας, όταν μάλιστα χρησιμοποιείται από το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Ακη Τσοχατζόπουλο και τους συνεργάτες του, θυμίζει παλαιότερες εποχές και δε συμβολίζει το νέο που επαγγέλλεται», καταγγέλλει ο Δαμιανός Παπαδόπουλος, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά», που βλέπει τον τίτλο της παράταξης η οποία αναδείχτηκε 3η στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, να χρησιμοποιείται ψηφοθηρικά από το μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, σημειώνει πως «η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να ξεσκεπάσει την παραπλανητική αυτή τακτική». Και ξεκαθαρίζει πως η δημοτική κίνηση «στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ