Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΜΕΤΕΩΡΑ
Να φθάσει παντού το κάλεσμα για κόκκινη ψήφο

«Είναι ένας φυσικός νόμος που λέει ότι όταν μια δύναμη επιδρά σε ένα σώμα που κινείται μπορεί να του αλλάξει ταχύτητα, να το σταματήσει, να το εκτρέψει ή μπορεί και να το γυρίσει πίσω. Ετσι λοιπόν ανάλογα με το τι δύναμη θα έχει το ΚΚΕ μπορεί να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων, να τα σταματήσει εντελώς και βέβαια προοπτικά μπορεί να βοηθήσει στην εφαρμογή φιλολαϊκών μέτρων υλοποιώντας την πολιτική του πρόταση», είπε ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, μιλώντας χτες βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων στην Πολίχνη.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε όσους καλοπροαίρετα ή και κακοπροαίρετα ρωτάνε τους εκπροσώπους του ΚΚΕ γιατί παραμένουν άκαμπτοι στις θέσεις τους και δε βάζουν λίγο «νερό στο κρασί τους», είπε: «Τους ρωτάμε να αναλογιστούν πώς θα ήταν η κοινωνία μας χωρίς την παρουσία, τη δράση και τον αγώνα του ΚΚΕ; Θα ήταν σε καλύτερη ή σε χειρότερη ακόμη θέση;».

Αμέσως μετά πήρε το λόγο η Νένα Νικοπολιτίδου, επίσης υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, η οποία σημείωσε: «Εχουμε αρκετή εμπειρία πια. Πρέπει να αναλάβουμε και την ευθύνη του τι θα ψηφίσουμε για να γίνουν οι αγώνες μας πιο ισχυροί, να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, να χτίσουμε το Μέτωπο για την ανάπτυξη προς όφελος του λαού και της νεολαίας». Και προέτρεψε το κάλεσμα για κόκκινη ψήφο να φτάσει παντού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ