Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Τουρκία

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Στέφανο Λουκά μέλος της ΚΕ του Κόμματος και εκδότη του «Ριζοσπάστη» και Νίκο Σερετάκη, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ, βρίσκεται στην Τουρκία μετά από πρόσκληση του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα συμμετάσχει σε διεθνή διάσκεψη κομμάτων και κινημάτων ενάντια στο ΝΑΤΟ, που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη αύριο Σάββατο. Η διάσκεψη πραγματοποιείται στα πλαίσια της καμπάνιας ενάντια στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που θα λάβει χώρα τον Ιούνη του 2004 στην Κωνσταντινούπολη. Την Κυριακή 29 Φλεβάρη η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει στο κλείσιμο του 7ου Συνεδρίου του ΚΚ Τουρκίας που συνέρχεται στην Αγκυρα, με θέμα την έγκριση του νέου προγράμματος του κόμματος.

Την ΚΝΕ θα εκπροσωπήσει στην ΑντιΝΑΤΟική Διάσκεψη και στο Συνέδριο του ΚΚ Τουρκίας ο Αλέκος Χαλβατζής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της Οργάνωσης.

Στη διάσκεψη κομμάτων και κινημάτων της Κωνσταντινούπολης ενάντια στο ΝΑΤΟ θα συμμετάσχει και ο Νίκος Φωτιάδης, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ