Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το «δούλεμα»

«Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιώργος Παπανδρέου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο υπουργοποίησής σας...», ρωτάει ο δημοσιογράφος των «Νέων» τον Στ. Μάνο. Και ιδού και η απάντηση, όπως δημοσιεύεται στο χτεσινό φύλλο της εφημερίδας:

«Θα ήταν λάθος του Γιώργου Παπανδρέου να με κάνε τώρα υπουργό. Οχι ότι δεν έχω τη φιλοδοξία αυτή. Τουναντίον, πιστεύω ότι θα είμαι και καλός υπουργός, αλλά πιστεύω ότι ένας υπουργός, για να πετύχει χρειάζεται και τη στήριξη της ευρύτερης ομάδας. Πιστεύω, λοιπόν, ότι πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, όπου θα δουλευτεί το γενναίο αυτό άνοιγμα του Παπανδρέου προς εμένα και τον Ανδριανόπουλο, να γίνει αποδεκτό και από τους υπόλοιπους και στη συνέχεια σταδιακά να φτάσουμε στην υπουργοποίηση».

Ως συνήθως είναι ειλικρινής ο κ. Μάνος. Ετσι και τώρα, γνωρίζει πολύ καλά και ομολογεί ότι το «άνοιγμα» του Γ. Παπανδρέου και, κυρίως, τα όσα άκρως συντηρητικά και αντιλαϊκά αυτό σημαίνει, δε γίνονται σήμερα αποδεκτά ούτε καν από τον κομματικό κορμό του ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό και ζητά ένα χρονικό διάστημα, ώστε να προηγηθεί το σχετικό «δούλεμα». Το ερώτημα είναι αν οι εργαζόμενοι, που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και έχουν «δουλευτεί» και κοροϊδευτεί επανειλημμένα και για πολλά χρόνια, θα ανεχθούν και το νέο «δούλεμα»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ