Τρίτη 28 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ και ο αυτοσχεδιασμός διακρίνει τον τρόπο που έχουν "προγραμματιστεί" οι γραπτές εξετάσεις για τις προσλήψεις στο δημόσιο που βάζουν σοβαρά ερωτήματα για το κύρος τους (σελίδα 7).

ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ενότητας περνούν τώρα στην αντιπαράθεση οι εσωκομματικοί αντίπαλοι του Μ. Εβερτ (σελίδα 7).

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ επίδομα ενοίκιο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, πόσα θα πάρουν και πώς. Τι ορίζει σχετική απόφαση του υπουργού Εργασίας (σελίδα 22).

ΕΤΗΣΙΟ απολογιστικό συνέδριο πραγματοποιεί αύριο, Τετάρτη, το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας - Ασπροπύργου. Εντονη κριτική στα πεπραγμένα της πλειοψηφίας της διοίκησης ασκεί η ΔΕΣΚ και καταψηφίζει τον απολογισμό (σελίδα 13).

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ δυναμικά οι κάτοικοι του Περάματος και σήμερα το πρωί θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Βιομηχανίας απαιτώντας να φύγουν τα καζάνια του θανάτου από την πόλη τους (σελίδα 22).

ΚΟΛΑΣΗ φωτιάς χτες στην Αγ. Σοφία του Πειραιά από πυρκαγιά σε βιομηχανία (σελίδα 22).

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ των χουντικών αξιοποίησε ο Κοσκωτάς, προκειμένου να έχει στο κελί του "οικιακή βοηθό" σελίδα 22).

ΕΠΙΑΣΑΝ ξανά δουλιά οι μπουλντόζες του Λογοθέτη και βάλθηκαν να μετατρέψουν και "του Βάβουλα τη Γούβα" σε χώρο όπου θα ανθεί το μπετόν(σελίδα 23).

ΔΕΝΔΡΑ φύτεψαν οι κάτοικοι του Φλοίσβου στο χώρο που η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει σε καζίνο (σελίδα 23).

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων του δημοσίου που μετατάσσονται αναγκαστικά στις αιρετές νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις. Καταγγελία της ΑΔΕΔΥ (σελίδα 23).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ