Παρασκευή 29 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κοντά στους πολίτες η ΝΑΣ Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη στους χώρους ψυχαγωγίας της συνοικίας των Μετεώρων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε, το βράδυ της Τετάρτης, κλιμάκιο της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας", με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Θεσσαλονίκης Μιχάλη Σπυριδάκη,στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιεί η Κίνηση σε συνοικίες και δήμους του νομού.

Το κλιμάκιο ήρθε σε επαφή με τους κατοίκους της συνοικίας και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους χώρους της δουλιάς τους, καθώς και τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μετεώρων, ο οποίος έχει μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο του δήμου και έχει συνδέσει κατά καιρούς το όνομά του με έργα ανάπτυξης που έδωσαν πνοή στην περιοχή.

Ο Μιχάλης Σπυριδάκης κατά τη διάρκεια σύντομης ομιλίας προς τους κατοίκους αναφέρθηκε τόσο στο ρόλο που παίζει η Νομαρχιακή αλλά και η Τοπική Αυτοδιοίκηση στα πολιτικά τεκταινόμενα της εποχής μας. Αναφέρθηκε επίσης και στα προβλήματα που δημιουργεί αυτή τη στιγμή στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης η στάση υποταγής στην κυβερνητική πολιτική αυτών που την "υπηρετούν". Συγκεκριμένα, τόνισε: "Ο νομάρχης και η πλειοψηφία του, αλλά και η παράταξη της ΝΔ είναι συνυπεύθυνες, γιατί έχουν μετατρέψει τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση σε μηχανισμό αποδοχής και στήριξης της πολιτικής που προωθεί η κυβέρνηση. Είναι η προέκταση εκείνων των πολιτικών δυνάμεων που χωρίς να ενημερώσουν το λαό, αποδέχτηκαν τη συνθήκη της ΕΕ στο όνομα της οποίας τώρα μας καλούν να αποδεχτούμε να υποταχτούμε".

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους κατοίκους για τις θέσεις που υποστήριξε η ΝΑΣΘ τα τρία τελευταία χρόνια από το βήμα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και τους κάλεσε να δουλέψουν και να παλέψουν δίπλα στη ΝΑΣΘ ώστε η Νομαρχία της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει ανθρώπινο πρόσωπο ενάντια στη λαίλαπα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ