Παρασκευή 5 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Απάντηση στα σενάρια περί συνεργασιών...

Στις 15 Ιούνη θα αποφασίσει η "Δημοκρατική Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας" για το θέμα των συνεργασιών, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΔΕ, σχετικά με τα σενάρια που ακούγονται τον τελευταίο καιρό και επισημαίνει: "Πιστοί στην αρχή του δημοκρατικού διαλόγου, διακηρύξαμε ότι δεν αρνούμαστε να συζητήσουμε με όποιον ή με όποιους απευθυνθούν στη ΔΔΕ και ζητήσουν συνάντηση και διάλογο για πιθανή εκλογική διαδικασία".

Στην ανακοίνωσή της η ΔΔΕ υπενθυμίζει: "με απόφαση της τελευταίας λαϊκής συνέλευσης της Κίνησης δεν προκύπτει δυνατότητα εκλογικής συνεργασίας με τις υπάρχουσες παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί τόσο το πρόγραμμά μας, όσο και η πολιτική που εφαρμόσαμε ο καθένας από την πλευρά του τα 4 τελευταία χρόνια, κινούνται σε εντελώς αντίθετες κατευθύνσεις".

"Αντίθετα, συνεχίζει η ανακοίνωση της ΔΔΕ, η λαϊκή συνέλευση διακήρυξε τη θέση της ότι απευθύνεται σε ατομικό επίπεδο σε όσους δημότες νιώθουν την ανάγκη να αντισταθούν στην εφαρμοζόμενη πολιτική - του Δήμου και τη γενική - να στρατευτούν και να στηρίξουν τη ΔΔΕ είτε σαν μέλη της είτε σαν συνεργαζόμενοι".

Να σημειωθεί ότι τις παραπάνω εξελίξεις θα τις συζητήσει η Γραμματεία στην επόμενη συνεδρίασή της και θα συγκαλέσει τη ΔΔΕ σε συνεδρίαση για να ληφθούν συλλογικά οι οριστικές αποφάσεις. "Η ΔΔΕ, καταλήγει η ανακοίνωση, δεν αποφάσισε για κανέναν και για τίποτα, και όσα ακούγονται μόνο σαν κακόγουστα αστεία μπορούν να χαρακτηριστούν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ