Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ"
Μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα στο δήμο

"Αυτή η δημοτική αρχή πρέπει να τιμωρηθεί από το λαό στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, γιατί η πόλη μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Γιατί μπορούμε και πρέπει να στείλουμε μήνυμα καταδίκης, αντίστασης και αντεπίθεσης στην αντιλαϊκή κυβέρνηση".

Μ' αυτά τα λόγια, ο Νίκος Παπακωνσταντίνου,υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας",κάλεσε προχτές το βράδυ, σε συγκέντρωση της παράταξης στην πλατεία Κύπρου, το λαό της πόλης με την ψήφο του να γυρίσει σελίδα στα δημοτικά πράγματα. Να πει όχι στη μετατροπή του δήμου σε επιχειρηματία, φορομπήχτη και κυβερνητικό τοποτηρητή και να στηρίξει τον αγώνα της παράταξης για δήμο μαχητή, φωνή και στήριγμα του λαού για τα σύγχρονα κοινωνικά δικαιώματα και για μια καλύτερη ζωή.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και μίλησε και το στέλεχος της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Αθήνας" Αντώνης Ραλλάτος,ο οποίος επισήμανε πως αιτία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι είναι η πολιτική που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ενωση και υπηρετεί η κυβέρνηση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αχαλίνωτη κερδοσκοπική εκμετάλλευση που γίνεται στον Υμηττό, τόνισε πως δε φτάνουν πια μόνο οι προτάσεις και κάλεσε τον κόσμο "να στρατευτεί γύρω από τον αγώνα της ΝΑΣ και να παλέψει μαζί της για την προστασία του".

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο Νίκος Παπακωνσταντίνου κάλεσε όλους τους δημότες σε μια λαϊκή συμπαράταξη. Σε έναν κοινό αγώνα για δήμο που θα ενθαρρύνει και θα στηρίζει τη λαϊκή ενεργοποίηση, την πρωτοβουλία και τον αγώνα των εργαζομένων δημοτών, για την υπεράσπιση και την ανάπτυξη των κοινωνικών δικαιωμάτων τους. Για ένα δήμο, που δε θα είναι φορομπήχτης, αλλά θα έχει στρατηγική και σχεδιασμό για τη διάσωση των ελεύθερων χώρων. "Εμείς, δήλωσε χαρακτηριστικά, θέλουμε να εκφράσουμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τις γυναίκες του Ζωγράφου. Οι μεγαλοεπιχειρηματίες έχουν άλλους τέσσερις συνδυασμούς για να εκφραστούν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ