Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Αθήνα: Συνάντηση αριστερών διανοουμένων και καλλιτεχνών οργανώνει η "Συμπαράταξη" την ερχόμενη Δευτέρα. Η συνάντηση θα γίνει στο αίθριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής στο Πολυτεχνείο (Πατησίων) στις 8.30 το βράδυ.

Νίκαια: Το εκλογικό της κέντρο εγκαινιάζει η "Δημοκρατική Ενότητα" Νίκαιας την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη στις 8 το απόγευμα. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Τσαλδάρη, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσει η Βέρα Νικολαϊδου,υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της Κίνησης.

Ρέντη: To εκλογικό της κέντρο εγκαινιάζει η "Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία" Ρέντη την Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη στις 8 το απόγευμα. Στα εγκαίνια θα μιλήσει ο επικεφαλής της ΠΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος Ρέντη Βαγγέλης Κυριακού.Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία του Ρέντη.

Παλαιό Φάληρο: Η Διοικούσα Επιτροπή της "Δημοτικής Προοδευτικής Κίνησης" Π. Φαλήρου, προσκαλεί τα μέλη της Κίνησης, τους οπαδούς και φίλους σε συνέλευση που θα γίνει σήμερα, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της Κίνησης (Καλυψούς 24). Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι τρέχουσες εξελίξεις και ο καθορισμός ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές.

Χολαργός: Η "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών" και η "Δημοτική Ενότητα Χολαργού" διοργανώνουν εκδήλωση, για την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα, αύριο στις 9 το βράδυ, στο κέντρο "Παλαιοί Στάβλοι".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ