Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
Μεγάλη συγκέντρωση της "Δημοτικής Συμμαχίας"

Για φορομπηχτική πολιτική, αβελτηρία κι ανεπάρκεια, αποδιοργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών, αποσπασματικές και πρόχειρες επιλογές έργων, κατηγόρησε τον Δ. Πιτσιώρη,νυν και υποψήφιο δήμαρχο Βόλου της "κεντροαριστεράς", οΜ. Κουντούρης,υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Συμμαχίας".

Μιλώντας σε μια πάρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, ο Μ. Κουντούρης προειδοποίησε ότι "θα ζητήσουμε λεπτομερή λογοδοσία από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή στις 12 Οχτώβρη που θα παραλάβουμε τα έργα", προσθέτοντας ότι "πρέπει να είναι καθαροί και κλειστοί οι φάκελοι, ανάλογα με τις χρήσεις που εγκρίθηκαν". Τονίζοντας δε ότι "σήμερα η ""Δημοτική Συμμαχία" εκπροσωπεί και εκφράζει το 60-70% των πολιτών του Βόλου", προειδοποίησε τους υπουργούς "να τηρήσουν απόσταση, διαφορετικά στο Βόλο θα τους βγουν ανάποδα". Απαντώντας σε αιτιάσεις των αντιπάλων για τη συνεργασία ο Μ. Κουντούρης είπε: "Δεν ψαρεύω στα θολά νερά. Εχουμε καθαρή συνεργασία με τις δημοτικές παρατάξεις που μας στηρίζουν. Η "Δημοτική Συμμαχία" είναι μια κοινωνική πραγματικότητα και δε θα μπορέσει κανείς, υψώνοντας τείχη, να μας χωρίσει. Στην άλλη πτέρυγα υπάρχει θλιβερή συμμαχία".

Αναφερόμενος στους συνεργάτες του υπογράμμισε ότι "είναι άνθρωποι με πολιτικό ήθος και συνέπεια, καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά", μη συγκρινόμενοι μ' εκείνους που διαβιούν "στο βιότοπο των κρατικοδίαιτων".

Στη συνέχεια ο Μ. Κουντούρης αναφέρθηκε στα "έργα και τις ημέρες" της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, τονίζοντας ότι δεν ενδιαφέρθηκε κι, εν πάση περιπτώσει, δεν κατάφερε να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν μεγάλα κι αναγκαία έργα - όπως η περιφερειακή οδός, το νοσοκομείο, ο βιολογικός καθαρισμός, το νεκροταφείο κλπ. - κατηγορώντας, ταυτόχρονα, τον δήμαρχο για εισπρακτική, φορομπηχτική πολιτική, σπατάλες, έλλειψη ελέγχου και κακό προγραμματισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ