Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙΛΚΙΣ"
Στο προσκήνιο τα προβλήματα του λαού

Με περιοδείες και ομιλίες συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ) Κιλκίς. Στις εντυπωσιακές, από άποψη συμμετοχής κόσμου, συγκεντρώσεις ο υποψήφιος νομάρχης Κώστας Χαλίτσιος τονίζει ιδιαίτερα ότι πρέπει να καταργηθεί με την ψήφο του λαού του Κιλκίς ο αντιδημοκρατικός εκλογικός νόμος, που ισχύει για τις εκλογές στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ο οποίος νοθεύει το εκλογικό αποτέλεσμα και τη λαϊκή βούληση. Να σημειωθεί πως στο Νομό Κιλκίς, εξαιτίας του νόμου αυτού, η ΝΑΣ πρέπει να πάρει ποσοστό περίπου 8% για να εκλέξει νομαρχιακό σύμβουλο.

"Ο εργαζόμενος που υποφέρει, ο αγρότης του οποίου το εισόδημα μειώνεται, ο μικρομεσαίος που δεν μπορεί να επιβιώσει ως επαγγελματίας, ο νέος που δεν έχει δικαίωμα στην εργασία, έχουν κάθε λόγο να ψηφίσουν τη ΝΑΣ, να στείλουν συνεπείς αγωνιστές στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, για να έρθουν στο προσκήνιο τα προβλήματά του", υπογραμμίζει στις ομιλίες του ο Κ. Χαλίτσιος.Παράλληλα, επισημαίνει πως πρέπει να αποδοκιμαστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΝ και της ΝΔ, που συμβιβάστηκαν με την εφαρμοζόμενη πολιτική, που αδιαφόρησαν για τα προβλήματα του Κιλκίς και των κατοίκων του, που δε συμπαραστάθηκαν στους αγώνες των αγροτών, των εργαζομένων, αλλά, αντίθετα, σε πολλές περιπτώσεις τοος υπονόμευσαν, χωρίς ποτέ και για τίποτα να βγάλουν έστω ένα ψήφισμα ως Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Το ψηφοδέλτιο

Στο μεταξύ, έχει συγκροτηθεί ο βασικός πυρήνας του ψηφοδελτίου της ΝΑΣ Κιλκίς με 23 υποψηφίους συμβούλους. Οι επόμενες τέσσερις θέσεις θα καλυφθούν τις επόμενες μέρες. Οι 23 υποψήφιοι είναι: Σαμουήλ Αθανασιάδης συνταξιούχος οικοδόμος - συνδικαλιστής, Σάββας Αμανατίδης ασφαλιστής, Βασίλης Αϊβαζίδης αγρότης, Μπάμπης Δημητριάδης οικοδόμος, Μαρία Ιωαννίδου δικηγόρος, Θανάσης Ιωαννίδης αγρότης - συνδικαλιστής, Παρέσα Κοτσαλίδου συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Κώστας Κωνσταντινίδης φαρμακοποιός, Βαγγέλης Λαζαρίδης γεωπόνος, Γιώργος Λαζαρίδης συνταξιούχος εργολάβος, Γιάννης Μπαδάκης αγρότης, Ελένη Νικολαϊδου επαγγελματίας, Χαράλαμπος Ξανθόπουλος συνταξιούχος, Γιώτης Παπαδόπουλος επαγγελματίας, Κώστας Πινέλης δημοτικός υπάλληλος, Φίλιππος Σαχπεκίδης ασφαλιστής, Ηλίας Σαχινίδης αγρότης - συνδικαλιστής, Ευαγγελία Σκορδά έμπορος, Γιώργος Σοφιανίδης αγρότης - συνδικαλιστής, Κυριάκος Τατίδης πρόεδρος Σωματείου Οικοδόμων - μέλος ΓΣ ΓΣΕΕ, Γιώργος Τεκτονίδης συνταξιούχος, Χριστόφορος Τζάτζος συνταξιούχος και Ολγα Χριστοδουλίδου οικιακά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ