Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το Κερατσίνι αλλάζει σελίδα...

"Το Κερατσίνι των αγώνων και των θυσιών πρέπει να αλλάξει σελίδα. Να μην επιτρέψει άλλη χαμένη τετραετία. Χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή που θα παλεύει μαζί με το λαό και το μαζικό κίνημα της πόλης μας, ενάντια στην ανεργία και την κατάργηση του κοινωνικού κράτους. Για δημόσια δωρεάν αναβαθμισμένη παιδεία, για υγεία για όλο το λαό, για λαϊκό αθλητισμό και πολιτισμό, για εκστρατεία ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Μια Δημοτική Αρχή στην υπηρεσία του δημότη".

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, η επικεφαλής της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης", υποψήφια δήμαρχος Κερατσινίου Ελένη Παπαδοπούλου στη συνεστίαση που διοργάνωσε η Κίνηση, κάτω από το φουγάρο της ΔΕΗ.

Η μαζική παρουσία και ο ενθουσιασμός του κόσμου εντείνει ακόμα περισσότερο την αισιοδοξία ότι στις 11 του Οκτώβρη το Κερατσίνι θα αποκτήσει την πρώτη γυναίκα δήμαρχο στην ιστορία του, την Ελένη Παπαδοπούλου, που θα συνεχίσει το έργο που διέκοψε η χαμένη τετραετία του σημερινού κυβερνητικού δημάρχου Γ. Χάσκα.Η υπόσχεση, εξάλλου, που έδωσαν όλοι ήταν ότι μετά τις εκλογές στον ίδιο χώρο θα μαζευτεί ο λαός, για να γιορτάσει τη νίκη του.

Κι αυτή ακριβώς η προοπτική έχει τρομοκρατήσει τους κυβερνητικούς υπαλλήλους που διεκδικούν την επανεκλογή τους, για να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους, αλλά και τους τάχα "ακομμάτιστους" υποψήφιους που, πίσω από αυτό το κάλυμμα, προσπαθούν να υποκλέψουν την ψήφο των Κερατσινιωτών, τάζοντας "λαγούς με πετραχήλια", όπως είπε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της ΔΑΣ, καταγγέλλοντας ότι και οι "μεταγραφές" που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα από τον συνδυασμό του Γ. Χάσκα, στο συνδυασμό του "ακομμάτιστου" Φ. Μελά, αυτόν το στόχο υπηρετούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ