Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"
Απάνθρωπη η πολιτική της κυβέρνησης

Επίσκεψη στο Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδας πραγματοποίησε την Τετάρτη αντιπροσωπεία της ΝΑΣΘ, με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Μιχάλη Σπυριδάκη, στα πλαίσια της προεκλογικής επικοινωνίας της Κίνησης με τις υπηρεσίες και τα ιδρύματα πρόνοιας. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν, επίσης, ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Κώστας Χάρης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δρίλη Βιβή.Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τη Διεύθυνση και το ΔΣ των εργαζόμενων στο Κέντρο για την κατάσταση στο ίδρυμα και περιόδευσε στο χώρο.

Η διεύθυνση και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν την ανησυχία και την αγωνία τους για το σοβαρό πρόβλημα οικονομικού στραγγαλισμού του ιδρύματος, που έχει σαν αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μένουν απλήρωτοι από τον Αύγουστο. Ο υποψήφιος νομάρχης Μιχάλης Σπυριδάκης υπενθύμισε τη σταθερή συμπαράσταση προς το ίδρυμα που έχει εκφράσει στο Νομαρχιακό Συμβούλιο από την αρχή των προβλημάτων χρηματοδότησης και υποσχέθηκε τη συνέχιση αυτής της υποστήριξης.

Ενημέρωσε τους υπεύθυνους για την απάνθρωπη πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στα ΑΜΕΑ και τους κάλεσε να αγρυπνούν και να συντονίσουν τον αγώνα όλων των ιδρυμάτων και να καταδικάσουν με την ψήφο τους στις εκλογές του Οκτώβρη τους υποψήφιους της κυβερνητικής πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ