Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΙΑΝΙΑ
Ο δήμος δεν είναι επιχείρηση

Η Μαρία Μοσχόβη - Βασιλάρου θα είναι η υποψήφια δήμαρχος Παιανίας της "Προοδευτικής Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης"

Η Μαρία Μοσχόβη - Βασιλάρου είναι η υποψήφια δήμαρχος που στηρίζει η "Προοδευτική Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Παιανίας" (ΠΑΔΚ - Π) για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης, μετά από σύσκεψη κατοίκων της Παιανίας, που πραγματοποίησε η ΠΑΔΚ - Π, εκφράστηκε η ανάγκη να συγκροτηθεί ένα αγωνιστικό λαϊκό ψηφοδέλτιο. Η Κίνηση αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές γιατί, από τη μέχρι τώρα προεκλογική αντιπαράθεση, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση, που είχε επισημανθεί και με τη διακήρυξή της, ότι παρά τους πολλούς συνδυασμούς που κατέρχονται στις εκλογές δύο αντιλήψεις συγκρούονται.

"Η μία αντίληψη, θέλει δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο υποταγμένο σε άνωθεν εντολές, Τοπική Αυτοδιοίκηση "μακρύ χέρι" της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής, φορομπήχτη που θα αναγκάζει το δημότη της Παιανίας να ξαναπληρώσει και μάλιστα ακριβά, για υπηρεσίες και έργα που του χρωστά η Πολιτεία", επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΠΑΔΚ - Π.

Οπως υπογραμμίζεται, η αντίληψη αυτή θα οδηγήσει και το Δήμο της Παιανίας να γίνει επιχείρηση, το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο να μην ελέγχεται από τους κατοίκους της πόλης μας. Στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας, θα πουλά τις υπηρεσίες του και θα αδυνατεί να προσφέρει κοινωνικό και πολιτιστικό έργο. Εμείς, σημειώνεται στην ανακοίνωση, θέλουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση να απαιτεί και να διεκδικεί για τους δημότες της, να αντιστέκεται στην πολιτική που τους ταλαιπωρεί, ενώ ταυτόχρονα θα τους ενημερώνει και θα μπαίνει επικεφαλής στους αγώνες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ