Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΕΩΝ. ΑΥΔΗΣ
Η πρόνοια δεν είναι ελεημοσύνη

Στη συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα",με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Λεων. Αυδή.

Ο Λεων. Αυδής δήλωσε στο "Ρ": "Η παράταξή μας τάσσεται σταθερά υπέρ της κοινωνικής πρόνοιας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αλλωστε, έχουμε τη θέση ότι ο άνθρωπος, και μόνο από το γεγονός ότι έχει γεννηθεί, δικαιούται ορισμένες παροχές κοινωνικής αλληλεγγύης, που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο ανταποδοτικότητας ή να γίνουν αντικείμενο εμπορίου και χρηματικού ανταλλάγματος".

Και ο Λεων. Αυδής κατέληξε: "Πιστεύουμε ότι για το κοινωνικό σύνολο πρέπει να εξασφαλίζεται ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα παροχών κοινωνικής πρόνοιας. Με την παρουσία μας σ' αυτή τη συγκέντρωση θέλουμε να δηλώσουμε και εμείς την αντίθεσή μας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αλλά και την αντίθεσή μας στα γενικότερα σχέδια με τα οποία η κυβέρνηση υποβαθμίζει την κοινωνική πρόνοια και τη μεταβάλλει σε ένα είδος κοινωνικής ελεημοσύνης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ