Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΥΡΓΟΣ
Μαχητικό ψηφοδέλτιο για έναν ισχυρό δήμο

Ο Πάνος Γιάνναρος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης" (ΔΑΣ). Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, στόχος της είναι να αναδειχτεί μια δημοτική αρχή που θα διεκδικεί και θα ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα των δημοτών του. Να μετατραπεί ο δήμος σε δύναμη που θα αρνηθεί να εφαρμόσει την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, θα αντιδράσει στην επιβολή δυσβάσταχτων φόρων προς τους δημότες, θα διεκδικήσει τους παρακρατημένους φόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κύριο μέλημα της ΔΑΣ Πύργου, συνεχίζεται στην ανακοίνωση, είναι να παλέψει "για να μην εφαρμοστεί ο νόμος "Καποδίστριας", που αφανίζει τα χωριά μας και ξεκληρίζει τους αγρότες".

"Πρέπει να αγωνιστούμε για έναν δήμο, τονίζει η ΔΑΣ, που θα στηρίζει τους ανέργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία. Είναι αναγκαίο να παλέψουμε για δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία, κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, που εξαπλώνονται στην περιοχή μας. Μέλημά μας είναι να προστατέψουμε το περιβάλλον και τη δημοτική υπηρεσία".

Το ψηφοδέλτιο της Κίνησης αποτελείται από τους: Τσικληρόπουλο Γιώργη συνταξιούχο, Πικέα Γιώργο συνταξιούχο συνδικαλιστή, Πικέα Σάκη ιδιωτικό υπάλληλο, Λεγάκη Μιχάλη επαγγελματία - πρόεδρο Πανηλειακής Επιτροπής Ειρήνης, Σταθά Τάκη πρόεδρο Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας, Πικέα Πάνο ιδιωτικό υπάλληλο, Σολωμό Γιώργο ηλεκτρολόγο, Ρούμπο Αντώνη εμποροράπτη, Λιαρόπουλο Χρήστο επαγγελματία, Πολιτικό Γιώργο αγρότη, Γεωργιόπουλο Κώστα αγρότη, Πολιτικό Κώστα αγρότη, Ζαχιώτη Τάσο επιχειρηματία, Κακούρη Ηλία οικοδόμο, Παρασκευόπουλο Βασίλη ηλεκτρολόγο, Ηλιόπουλο Γιώργο ελαιοχρωματιστή, Τζανόπουλο Λάκη μουσικό - συνδικαλιστή, Λουκάτο Φώτη αγρότη, Μπαζακούλα Ιωσήφ γραμματέα Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας, Ζαφειρόπουλο Ηλία πρόεδρο Κοινότητας Κορακοχωρίου, Γεωργίου Κώστα ιδιωτικό υπάλληλο και Πολιτικό Δημήτρη αγρότη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ