Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ"
Με το λαό να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα

Ο Στέργιος Λαμπρόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος

"Εχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Ελάτε να παλέψουμε!". Με τον τρόπο αυτό ο Στέργιος Λαμπρόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης με την "Ενωτική Δημοτική Κίνηση Πεύκης", κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής, τους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους και τους άνεργους, να συνταχθούν με την παράταξη, για να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή τους.

Στην ανακήρυξη που πραγματοποιήθηκε, προχθές το βράδυ, στα γραφεία του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ στην Πεύκη, την παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου έκανε ο Παναγιώτης Πολυμενάκος,μέλος της Γραμματείας της Κίνησης. Δίνοντας το στίγμα του "χαρακτήρα" της παράταξης τόνισε: "Η "Ενωτική Δημοτική Κίνηση Πεύκης" θέλει μια Τοπική Αυτοδιοίκηση μαχητική, διεκδικητική. Μια ΤΑ που δε θα μένει παγερά αδιάφορη στα προβλήματα του τόπου, μια ΤΑ αγωνιστική και όχι άκριτο χειροκροτητή, ή απαθή παρατηρητή των εξελίξεων, που δε θα διστάζει να συγκρουστεί με την αντιλαϊκή πολιτική και τα μεγάλα διαπλεκόμενα συμφέροντα".

Μετά την ομόφωνη αποδοχή της πρότασης της Γραμματείας, από τους παραβρισκόμενους, ο υποψήφιος δήμαρχος Στ. Λαμπρόπουλος σημείωσε, ότι οι δήμοι και οι νομαρχίες μετατρέπονται σε επιχειρήσεις πώλησης υπηρεσιών με στόχο το κέρδος. Στη συνείδηση του λαού καλλιεργείται η αντίληψη ότι πρέπει να αποδεχτεί την πρόσθετη φορολογία σε βάρος του και τις ιδιωτικοποιήσεις."Η "Ενωτική Δημοτική Κίνηση" αγωνίζεται για μια ΤΑ που με την ολόπλευρη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των δημοτών, θα αντιπαρατίθεται σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης αρμοδιοτήτων της και λειτουργίας τους με κριτήριο το κέρδος", υπογράμμισε ο Στ. Λαμπρόπουλος.

Οσον αφορά τα έργα που έχουν γίνει και γίνονται στην περιοχή της Πεύκης από το δήμο, ο υποψήφιος δήμαρχος σχολίασε: "Κάθε δήμαρχος θα ήθελε να φτιάξει στην περιοχή του καθετί που θα έκανε πιο ανθρώπινη τη ζωή των συμπολιτών του. Ομως αρκέστηκε στα επιφανειακά. Εμάς δε μας φτάνουν. Δε γυρεύουμε πολλά. Τα θέλουμε ΟΛΑ και ΤΩΡΑ. Τα δικαιούμαστε και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνουν, όμως δε θα μας τα προσφέρουν, θα τα πάρουμε!".

Στη συγκέντρωση της παράταξης παραβρέθηκαν και μίλησαν οι εκπρόσωποι του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ Πεύκης, της ΚΟΒ Πεύκης του ΚΚΕ, του παραρτήματος της ΚΝΕ Πεύκης, καθώς και ο Γ. Χατζηγιάννης, εκπρόσωπος της παράταξης "Νέα Προοπτική Πεύκης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ