Πέμπτη 18 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
7Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΕΙ - ΣΕΛΕΤΕ
Πολύτιμες εμπειρίες και φιλόδοξοι στόχοι

Συνεχίζονται οι Συνδιασκέψεις της ΚΝΕ

Με σύνθημα "Να γίνουμε ο νους και η καρδιά των νεολαιίστικων αγώνων", πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 14 Φλεβάρη, η 7η Τομεακή Συνδιάσκεψη της Τομεακής Οργάνωσης ΤΕΙ - ΣΕΛΕΤΕ. Η πλούσια δράση του Τομέα όλη την προηγούμενη χρονιά αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις και τα συμπεράσματα των αντιπροσώπων.

Το προηγούμενο διάστημα χαρακτηρίστηκε από τη σημαντική άνοδο στις σπουδαστικές εκλογές, με την παράλληλη καταγραφή σχολών, όπου η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας αναδείχτηκε πρώτη δύναμη (ΣΕΥΠ, ΣΕΛΕΤΕ), καθώς και από τις αγωνιστικές αντιστάσεις των σπουδαστών ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Ο πανελλαδικός συντονισμός των σχολών των ΤΕΙ, με τη συμπόρευσή του με το μεγαλειώδες μαθητικό κίνημα που αναπτύχθηκε, μετρήθηκαν ως πολύτιμη εμπειρία και παρακαταθήκη για τους νέους και ακόμα μαζικότερους και προσανατολισμένους αγώνες των σπουδαστών στην κατεύθυνση της οικοδόμησης του Μετώπου.

Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός που απορρέουν από τους φιλόδοξους στόχους και αποφάσεις της Συνδιάσκεψης στηρίζονται στις δυνατότητες που υπάρχουν για την ορμητική ανάπτυξη που είναι σε θέση να πετύχει ο Τομέας. Οι σημαντικές μάχες, που από καλύτερες θέσεις μπορεί να δώσεις φέτος η Τομεακή Οργάνωση των ΤΕΙ - ΣΕΛΕΤΕ, δίνουν αέρα αισιοδοξίας για τις επερχόμενες σπουδαστικές εκλογές, όπου η ΠΚΣ μπορεί να συνεχίζει ακόμα πιο αποφασιστικά την ανοδική πορεία των ΤΕΙ τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, όλοι οι αντιπρόσωποι διατύπωσαν την αποφασιστικότητα και το πείσμα να ριχτεί όλη η ΤΟ στη μάχη της πολιτικής και οικονομικής εξόρμησης για τις Ευρωεκλογές στο πλάι του Κόμματος, δίνοντας στους σπουδαστές το στίγμα της πρότασης του ΚΚΕ, για άλλη πολιτική για τους εργαζόμενους και το λαό.

Τις διαδικασίες της Τομεακής Συνδιάσκεψης που ολοκληρώθηκαν με την εκλογή στη θέση του γραμματέα της ΤΟ της Αθηνάς Μουζάκη,παρακολούθησαν οι Αλ. Μαρινάκης και Παν. Παλαβός, μέλη του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και οΝ. Καλούτσης, μέλος του Γραφείου της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας.

Συνεχίζονται οι Συνδιασκέψεις

Και αυτό το Σαββατοκύριακο γίνονται Τομεακές και Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ, μέσα από τις οποίες οι νέοι κομμουνιστές συζητούν και χαράσσουν την πορεία στο κίνημα της νεολαίας για το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, γίνεται και η εκλογή των νέων Οργάνων.

Το Σάββατο 20 Φλεβάρη,θα γίνει η Τομεακή Συνδιάσκεψη του Πανεπιστημίου Αθήνας και η Τομεακή Συνδιάσκεψη της Φυσικομαθηματικής Σχολής και του ΕΜΠ.

Την Κυριακή 21 Φλεβάρη,θα γίνει η Τομεακή Συνδιάσκεψη Οικονομικού Πανεπιστημίου - Βιομηχανικής - Γεωπονικής Αθήνας και η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Πιερίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κλαδικές συσκέψεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (2011-02-15 00:00:00.0)
Κλαδικές συσκέψεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (2011-02-13 00:00:00.0)
Αποφασιστική ενίσχυση της ΠΚΣ (2008-03-30 00:00:00.0)
Τα αποτελέσματα των εκλογών (2001-03-31 00:00:00.0)
Αναμενόμενη αυξημένη συμμετοχή (2001-03-29 00:00:00.0)
Μήνυμα αισιοδοξίας (2000-05-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ