Τρίτη 20 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Κι ήρθε ένα νεαρό ναυτόπουλο... "

"Τριάντα χρόνια στο Στρατό, νόμιζα ότι πατριωτισμός και περηφάνια ήτανε κάτι άλλο. Και ήρθε ένα νεαρό Ναυτόπουλο, να μας δείξει τι θα πει ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.

Η γενναία στάση του Ναύτη του Α/Τ "Θεμιστοκλής" ΝΙΚΟΥ ΓΑΡΔΙΚΗ με συγκλόνισε και με έκανε να δω καθαρά αυτές τις έννοιες. Αυτό το Ελληνόπουλο μας έκανε ΟΛΟΥΣ περήφανους. Μας έδειξε το δρόμο της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και της ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ.

Στεκόμαστε σύσσωμοι δίπλα του.

Η συμβιβασμένη, θρασύδειλη και δουλική στα ΞΕΝΑ και ΝΤΟΠΙΑ αφεντικά κυβέρνηση της Ελλάδας και τα προσκυνημένα αστικά κόμματα, που τη στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα, να μην τολμήσουν να πειράξουν το περήφανο Ελληνόπουλο.

Θα μας βρουν όλους μπροστά τους και δίπλα του. Η νέα γενιά της Ελλάδας ΔΕΝ είναι πεθαμένη. Αντιστέκεται στην υποταγή και στο ραγιαδισμό. Δείχνει τη λεβεντιά της.

Η άρνηση του Ναύτη Νίκου Γαρδίκη να υπηρετήσει τη σημαία του ΝΑΤΟ και των φονιάδων των λαών Αμερικάνων, η καθαρή και πατριωτική του αντίληψη για τον όρκο που έδωσε, για τις υποχρεώσεις του απέναντι στη ΜΑΝΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ και για τους αδικούμενους λαούς, είναι ότι λέμε ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ και ΛΕΒΕΝΤΙΑ.

Γενναίε ναύτη Νίκο Γαρδίκη

Κράτα γερά. Θα προσπαθήσουν να σε γονατίσουν. Αγάντα! ΟΛΟΙ οι περήφανοι Ελληνες είναι μαζί σου!

Σε στηρίζουμε και σε καμαρώνουμε.

Με εκτίμηση και σεβασμό

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ (ΠΖ - ΛΟΚ) Ε.Α.".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ