Τρίτη 20 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διεθνής αλληλεγγύη στους ναύτες του "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ"

Η είδηση των στρατευμένων που δήλωσαν ότι αρνούνται να υπηρετήσουν τα σχέδια του ΝΑΤΟ δεν άφησε αδιάφορη τη νεολαία και σε άλλες χώρες, που καθημερινά στέλνει μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Η νεολαία του Εργατικού Κόμματος Ιρλανδίας (WPY) στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης στους ναύτες Νίκο Γαρδίκη, Αντώνη Πατσούλα, Γιώργο Παπαϊωάννου και τους υπόλοιπους ναύτες του "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ" και δηλώνει ότι τους συγχαίρει και επικροτεί τη στάση τους ενάντια στη σφαγή του γιουγκοσλαβικού λαού από το ΝΑΤΟ.

Η Ενωση για την Αλληλεγγύη και Ειρήνη της Ανδαλουσίας στέλνει μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους ναύτες που αρνούνται να συμμετάσχουν στα σχέδια των ιμπεριαλιστών.

Η ισπανική μη κυβερνητική οργάνωση SETEM στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης και εκφράζει την αντίθεσή της στον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία.

Ενας νέος από την Ισπανία σε μήνυμά του τονίζει ότι ο Ν. Γαρδίκης και ο Αντ. Πατσούλας είναι ένα παράδειγμα για να ακολουθηθεί από όλο το λαό και ότι οι δύο ναύτες είναι ήρωες της ελευθερίας.

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα της Αργεντινής εκφράζει την αλληλεγγύη του στους ναύτες που αρνούνται να συμμετάσχουν στην αποστολή του ΝΑΤΟ στην Αδριατική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ