Τρίτη 4 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει ένα διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Τρίτη 4/3

-- Στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλ. Κάνιγγος) από τις Κομματικές Οργανώσεις των Οικοδόμων της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ. Θα μιλήσει ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Θα μιλήσει ο Θεόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον» των Τρικάλων, θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Τιθορέα θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος του γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη 5/3

-- Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους) από τις Κομματικές Οργανώσεις της Αχτίδας Βιομηχανίας της ΚΟΑ στον κλάδο του Φαρμάκου. Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του ΚΚΕ στο Βύρωνα (Χειμάρρας & Αϊδινίου) από την Κομματική Οργάνωση Εργατών Δήμου. Θα μιλήσει ο Σ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου. Θα μιλήσει ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Πάνθεον» της Ηγουμενίτσας με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Θεατράκι Χηλής στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Θα μιλήσει ο Θανάσης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 6/3

-- Στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη) 1ος όροφος, από τις Κομματικές Οργανώσεις της Αχτίδας Βιομηχανίας στον κλάδο του Μετάλλου. Θα μιλήσει ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Περιβόλι Φθιώτιδας, θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στον Αγιο Κωνσταντίνο. Θα μιλήσει ο Τ. Χρονάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ