Τρίτη 16 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το μόνο που άλλαξε

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει τον ηγέτη του, ο Κ. Σημίτης πάσχει από πρόβλημα ευθυκρισίας και άλλα τέτοια... κολακευτικά για τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος, λέει τώρα ο κ. Πάγκαλος και συγκεκριμένα σε συνέντευξή του σε προχτεσινή εφημερίδα.

Προσέξτε, όμως τι έλεγε πριν λίγο καιρό ο Θ. Πάγκαλος, πάλι για τον Κ. Σημίτη και, μάλιστα, τι έλεγε στη συνέντευξη, η οποία στάθηκε και η αφορμή για την αποπομπή του από το υπουργείο Πολιτισμού: «Θέμα εκλογής προέδρου δεν υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ. Δε φαντάζομαι ότι θα υπάρξει κάποιος που θα θέσει θέμα εναντίον του Κ.Σημίτη. Θα είναι γραφική πολιτική πρωτοβουλία αυτή τουλάχιστον τη στιγμή»!

Αυτά έλεγε ο κ.Πάγκαλος για τον Κ.Σημίτη στις 19/11/2000, την ημέρα δηλαδή που αποπέμφθηκε. Εκτοτε η άποψη του πρώην υπουργού για τον πρωθυπουργό άλλαξε. Οχι, φυσικά, γιατί άλλαξε ο πρωθυπουργός. Ούτε, βέβαια, γιατί άλλαξε πολιτικές απόψεις ο κ. Πάγκαλος. Απ' όσα ξέρουμε και όσα υποστηρίζει, είναι φανερό πως συνεχίζει να έχει τις ίδιες και με πριν θέσεις και απόψεις. Το μόνο, που άλλαξε ήταν η... καρέκλα, στην οποία κάθεται...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ