Τρίτη 16 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ποδοσφαιρικά...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Α, ΟΛΑ κι όλα, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, που κάνει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Μόλις έδωσε συνέντευξη ο Θ. Πάγκαλος και «ανέβηκε» λίγο το θερμόμετρο, ανέβαλε τις συνεδριάσεις του Συντονιστικού Οργάνου της Εκτελεστικής Γραμματείας και το Εκτελεστικό Γραφείο - όργανα στα οποία συμμετέχει και ο Πάγκαλος - για τις 23 και 24 Γενάρη.

Δηλαδή, πάνω που πηγαίνει λίγο να «χοντρύνει» το εσωκομματικό παιχνίδι, πάνε και το «ξεφουσκώνουν»! Μέχρι τις 23 Γενάρη όμως, μεσολαβούν τόσες μέρες, πώς θα ξέρουμε αν θα είναι ο Πάγκαλος σε φόρμα. Μπορεί να το μετανιώσει και να άρει τις αντιρρήσεις του. Τα συνηθίζει αυτός κάτι τέτοια.

Συνιστούμε να μην επαναληφθεί, διότι σε αυτές τις δουλιές στη βράση κολλάει το σίδερο. Και Πάγκαλος «εν βρασμώ ψυχής» είναι ό,τι καλύτερο. Στο κάτω - κάτω για το δικό τους καλό το λέμε. Δε βαρεθήκανε στις συνεδριάσεις τους να μιλάνε για τους οικονομικούς δείκτες και άλλα τέτοια βαρετά λογιστικά; Ας κάνουν κάτι πιο ενδιαφέρον.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ τελικά έχουν μαζευτεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Εισβάλλανε, λέει, μπράβοι χτες στα γραφεία της ΕΠΟ και απειλούσαν το γενικό γραμματέα και τον νομικό σύμβουλο! Καλά, ελληνικό πρωτάθλημα είναι αυτό ή ο «Νονός Νο 4»;

Τώρα, το τι γίνεται ακριβώς σε τέτοιες καταστάσεις ποτέ δεν το μαθαίνεις. Είναι όμως ενδεικτικό του ποιοι είναι στα «πράγματα» σήμερα στον ελληνικό «αθλητισμό» και φυσικά η ΕΠΟ έχει θέλοντας και μη «νταραβέρια» μαζί τους.


Γρηγοριάδης Κώστας

Αραγε με αλλαγές προσώπων στην ηγεσία της ΕΠΟ και άλλα τέτοια πράγματα θέλει να μας πείσει ο Γ. Φλωρίδης ότι θα καθαρίσει την «κόπρο του Αυγεία» από το ποδόσφαιρο; Μάλλον δύσκολο το βλέπουμε, διότι καμιά σχέση δεν έχει η τακτική του με την ουσία του προβλήματος.

Γιατί βέβαια τέτοιες «μαφιόζικες» συνήθειες επικρατούν, συνήθως, εκεί που υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα κι αυτά ακριβώς είναι που δε θίγονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ