Τρίτη 16 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Οργή για τα ΕΥΡΩ - ΝΑΤΟΪΚΑ εγκλήματα

Με ένταση συνεχίζεται η αγωνιστική κινητοποίηση του λαού και της νεολαίας όλης της χώρας. Σήμερα σε 12 πόλεις της χώρας θα αντηχήσουν για μια ακόμα φορά δυνατά τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα κατά των φονιάδων του ΝΑΤΟ, ενώ εκατοντάδες μαζικοί φορείς από όλη την Ελλάδα διαμαρτύρονται και κλιμακώνουν παραπέρα την πάλη τους.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες και οι προσπάθειες συντονισμού των εργατικών συνδικάτων της ευρύτερης περιοχής. Δόθηκε χτες στη δημοσιότητα κοινή ανακοίνωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και των Συνδικάτων της Τουρκίας, με την οποία καλούν την εργατική τάξη της Ελλάδας και της Τουρκίας, καθώς και το ευρωπαϊκό ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, να κινητοποιηθούν δυναμικά.

Εξάλλου 13 κομμουνιστικές και αριστερές νεολαιίστικες οργανώσεις της Ευρώπης από Αυστρία, Βουλγαρία, Βρετανία, Γιουγκοσλαβία, Δανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Κύπρο, Νορβηγία, Πορτογαλία και Ρωσία, σε κοινό ψήφισμά τους καλούν τους νέους και τις νέες της Ευρώπης σε δράση ενάντια στον ιμπεριαλισμό, στο ΝΑΤΟ και στον ευρωστρατό.


ΣΕΛ.  6   -   14

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ