Τρίτη 16 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Τα Τρίκαλα παίρνουν τη σκυτάλη στη Θεσσαλία

Συνεχίζονται οι αντιΝΑΤΟικές κινητοποιήσεις κατά της εγκληματικής δράσης του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλία. Υστερα από τις δυναμικές εκδηλώσεις που έγιναν σε Λάρισα, Βόλο και Καρδίτσα, τη σκυτάλη παίρνουν τα Τρίκαλα, με συλλαλητήριο που διοργανώνει την Παρασκευή η Επιτροπή Ειρήνης και πλήθος φορέων του νομού. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης και θ' ακολουθήσει πορεία που θα καταλήξει στο Στρατόπεδο Τρικάλων.

Επίσης, σε σύσκεψη που συγκάλεσε η Επιτροπή Ειρήνης, αποφασίστηκε η συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα από 13 φορείς του νομού, η οποία σε ανακοίνωσή της απευθύνει κάλεσμα στο λαό των Τρικάλων για συντονισμό της αντιιμπεριαλιστικής αντιπολεμικής δράσης.

Μαχητική πορεία μαθητών

Δυναμική κινητοποίηση κατά του ραδιενεργού εγκλήματος του ΝΑΤΟ πραγματοποίησαν χτες οι μαθητές απ' όλα τα Γυμνάσια, Λύκεια και τα ΤΕΕ της Ελασσόνας. Οι μαθητές, που απείχαν από τα μαθήματά τους τις τρεις τελευταίες ώρες, έκαναν μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε στο Δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ