Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φανεροί πόλοι αντίστασης

Αποσπάσματα από την τοποθέτηση του Τάκη Νικολόπουλου

Από την επομένη κιόλας των εκλογών ο συνδυασμός στο Μοσχάτο, στον οποίο είχα την τιμή να ηγούμαι, (σαν συνδυασμός για όσους δεν το γνωρίζουν φέραμε 9,6%), ψάχναμε να βρούμε το γιατί. Και το γιατί ψάχναμε να το βρούμε στο 9,6. Αυτό όμως ήταν λάθος. Και ήταν λάθος γιατί το Μοσχάτο, ένας πολύπαθος δήμος, το τελευταίο διάστημα είχε την ατυχία να δοκιμαστεί όχι από θεομηνίες της φύσης, αλλά από ανθρώπινες ανεγκεφαλότητες και συμφέροντα. Με την κατασκευή των έργων που γίνονται εκεί έδωσαν μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτούς που είχαν συμμετοχή στις καταστροφές!

Επομένως, εκεί πρέπει να αναζητήσει κανείς και το γιατί και κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό το γιατί σήμερα μπορεί να ερμηνευτεί με όσα παίζει η τηλεόραση, τα «μπιγκ μπράδερ», το είδος της διασκέδασης και ενημέρωσης που προσφέρουν σήμερα στον ελληνικό λαό.

... Η συνεργασία για μένα είναι ότι δημιουργήθηκαν πόλοι, φανεροί πόλοι αντίστασης σε κάθε περιοχή, σε κάθε γωνιά. Και αυτή τη στιγμή ενώθηκαν δυνάμεις που ξέρουν να παλεύουν, ξέρουν ότι υπολογίζονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ