Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Προς τον κ. Ανδρουλάκη

Το να πουλάς παρλαπίπες για να διατηρείσαι στον «αφρό» του δημόσιου βίου, δεν είναι ούτε πρωτότυπο, ούτε πρωτοφανές. Αλλωστε, στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας», τέτοιου είδους «φρούτα» πάντα ευδοκιμούσαν.

Δυστυχώς, οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι να συμβιώνουν με τους παρλαπιπολόγους, ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται σοβαρά. Και τέτοιο θέμα, σοβαρό - πολύ σοβαρό θέμα - είναι το Κυπριακό. Βέβαια, η μπαρούφα δεν πτοείται ποτέ. Που σημαίνει ότι ενδεχομένως ο κ. Ανδρουλάκης θα συνεχίσει να πουλάει την πραμάτεια του και, με αφορμή το Κυπριακό, θα ψάχνει τρόπους να διατηρείται στον «αφρό», λέγοντας, όπως χτες, ότι το ΚΚΕ (λόγω της θέσης του για το «σχέδιο του Ανάν») έχει μετατραπεί σε ένα «εθνικιστικό απολίθωμα»...

Δεν ξέρουμε. Πιθανώς, ο μέγας αυτός διανοητής και παντογνώστης που κατέχει τα πάντα - από το Κυπριακό μέχρι την αναπαραγωγή του κολεοπτέρου - να ζήλεψε τη «δόξα» εκείνων που με άλλες αφορμές (όπως το Σκοπιανό, για παράδειγμα) έλεγαν ότι το ΚΚΕ είναι «προδοτικό κόμμα». Σε ό,τι μας αφορά, πάντως, και επειδή (επαναλαμβάνουμε) το Κυπριακό είναι πολύ σοβαρό θέμα, δεν έχουμε περισσότερο χρόνο για να τον χαραμίσουμε, ασχολούμενοι με κάτι τέτοιους συνήθεις παρλαπίπες.

Τελεία και παύλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ