Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ»
Εκδηλώσεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ σε όλη τη χώρα

Συγκεντρώσεις αύριο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και δεκάδες ακόμα πόλεις. Συνέντευξη Τύπου του ΚΚΕ σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ»

Συνεχίζονταν εντατικά χτες όλη μέρα οι διαβουλεύσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, ενώ ταυτόχρονα οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο ενημέρωναν τα πολιτικά κόμματα, παραδίδοντάς τους προς μελέτη το σχέδιο του ΓΓ του ΟΗΕ, Κ. Ανάν.

Εξάλλου, αύριο Πέμπτη, συγκεντρώσεις και πορείες για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, γίνονται σε πολλές πόλεις της χώρας μας. Στην Αθήνα στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια, στη Θεσσαλονίκη στις 6.30 μ.μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου. Ακόμα στο Βόλο, το Ηράκλειο, την Κέρκυρα, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, την Κοζάνη, τις Σέρρες, την Κατερίνη, τη Βέροια, το Κιλκίς, τη Σπάρτη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, το Ρέθυμνο, τη Φλώρινα, την Πτολεμαΐδα. Νέες συγκεντρώσεις προγραμματίζονται για την Παρασκευή σε Πάτρα, Καλαμάτα, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Αργος, Τρίπολη, Χανιά και αλλού.

Το ΚΚΕ θα παρουσιάσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι τις θέσεις του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ