Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ
Εκδήλωση για τα 84 χρόνια του ΚΚΕ

Το Σάββατο 9 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε στη Στουτγκάρδη με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τα 84 χρόνια του ΚΚΕ.

Αίθουσα γεμάτη, πρόσωπα χαρούμενα, γεμάτα ζωή, γεμάτα αισιοδοξία. Αυτό το μήνυμα έστειλε η εκδήλωση της Αχτιδικής Επιτροπής Βυρτεμβέργης του ΚΚΕ, μήνυμα, που το ίδιο βράδυ είχαν πάρει οι ντόπιοι εντολοδόχοι των αφεντάδων. Κι ας κάνουν ότι δε νοιάζονται για το ΚΚΕ.

Ναι, εμείς οι κομμουνιστές πάμε κόντρα στην παράλογη λογική των αφεντάδων, που θέλουν ανθρώπους ανήλιου θερμοκηπίου (ασπόνδυλους, δειλούς και μοιραίους)...

Ναι, όσο κι αν λυσσομανούν οι αφεντάδες και τα λιγδιάρικα κουτάβια τους, ο κόσμος θ' αλλάξει.

Ναι, αν νόμος του καπιταλισμού είναι το άγριο κέρδος, που σημαίνει πολέμους, καταστροφές, εκμετάλλευση, ανεργία, φτώχεια και δυστυχία για τους λαούς, νόμος της ζωής είναι η Κοινωνική Δικαιοσύνη, η Ειρήνη, ο Πολιτισμός, η Αδελφοσύνη των Λαών.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Στέφανος Λουκάς, που αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή του ΚΚΕ από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα επίκαιρα πολιτικά γεγονότα: Κυπριακό, Δημοτικές Εκλογές, Ευρωστρατό κλπ.

Μετά την κεντρική ομιλία ακολούθησε μουσική, τραγούδι, χορός, γλέντι, ξεφάντωμα. Επίσης, την Κυριακή το πρωί, ο Στέφανος Λουκάς μίλησε σε συγκέντρωση της ελληνικής κοινότητας. Η αίθουσα ήταν γεμάτη. Μετά την ομιλία, έγιναν πολλές ερωτήσεις και αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος πάνω σε όλα τα επίκαιρα πολιτικά γεγονότα. Ολοι με προσοχή και σεβασμό ακούγανε τις θέσεις του ΚΚΕ.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι στη συνείδηση του μετανάστη η κάθε εκδήλωση του ΚΚΕ είναι συνώνυμη με την ποιότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ