Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλλο η γενική πολιτική συνεργασία και άλλο η συνεργασία στην ΤΑ

Αποσπάσματα από την παρέμβαση του Αρη Σαντζαρίδη

Εγώ προέρχομαι από το αθλητικό κίνημα και ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης του Κερατσινίου.

Θα 'θελα να πω δυο λόγια για τη συνεργασία, πιστεύω ότι η συνεργασία σε επίπεδο πολιτικό είναι διαφορετικό. Οταν λέω πολιτικό, εννοώ γενικότερα. Σε επίπεδο όμως τοπικής κοινωνίας θα πρέπει να δείξουμε μια στάση διαφορετική, αφού μπορούμε να προσεγγίσουμε σε πρόσωπα που προέρχονται και από τον Συνασπισμό. Γιατί πιστεύω ότι από τη στιγμή που όταν λέω πολιτικό εννοώ γενικότερα είναι διαφορετικό. Σε επίπεδο, όμως, της τοπικής κοινωνίας, που όλοι λέμε και χρησιμοποιούμε κατά καιρούς, όλοι μας το λέμε αυτό το πράγμα, θα χρειαστεί να δείξουμε μια στάση διαφορετική, αφού μπορούμε να προσεγγίσουμε σε πρόσωπα που προέρχονται και από το ΣΥΝ.

Γιατί πιστεύω ότι από τη στιγμή που αφήνει στην άκρη το χώρο από τον οποίο προέρχεται και κατεβαίνει σαν πρόσωπο, δε νομίζω ότι εκεί δεν μπορούμε να κάνουμε συνεργασία, και όταν προηγουμένως δέχεται τα προγράμματα αναντίρρητα. Ετσι, θα δημιουργήσω ένα ευρύτερο Μέτωπο συνεργασίας, μαζί με όλες τις δυνάμεις, και πιστεύω ότι θα δώσουμε την ικανοποίηση που χρόνια ολόκληρα, θέλει ο κόσμος, κατά τη γνώμη μου πάντα, και περιμένει ο λαός που έχει στεναχωρηθεί, από αυτή μας τη συμπεριφορά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ