Τετάρτη 3 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Βαδίζοντας προς την κάλπη

Τελευταία εβδομάδα, τελευταίες μέρες και την Κυριακή 7-3-2004, δεύτερη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, μας καλούν να ψηφίσουμε αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν στο εθνικό Κοινοβούλιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Φίλοι και φίλες, αυτές τις εκλογές θα πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που χρόνια τώρα κοροϊδεύουν τους Ελληνες εργάτες, αγρότες, ιδιωτικούς υπαλλήλους, δημόσιους υπαλλήλους, τον λαϊκό κλήρο, μικρομεσαίους και αρπάζουν την ψήφο του λαού. Και αντί να σκύψουν πάνω στα προβλήματά του ενεργούν για όφελος του μεγάλου κεφαλαίου.

Πρέπει να τιμωρηθούν κυβερνώντες και αξιωματική αντιπολίτευση διότι μαζί ενεργούν σε ό,τι επιθυμούν οι έχοντες και κατέχοντες, τα ξένα και ντόπια αφεντικά τους.

Φίλοι και φίλες, μετά τη Σαρακοστή ακολουθεί η Ανάσταση και για να μη συνεχίσει για πολύ η Σαρακοστή για το λαό μας, θα πρέπει ο λαός να δώσει ψήφο αντίστασης στο κόμμα εκείνο που τόλμησε και τολμά να μπει μπροστά στους αγώνες κατά του αυταρχισμού και της σδικίας, να δώσει ψήφο στο ΚΚΕ!!!

Φίλοι και φίλες, θέλει ψυχή και καρδιά κάτι τέτοιο μα αν δε θέλουμε η Ελλάδα ή, καλύτερα, οι κυβερνώντες να γίνονται νεκροθάφτες της αγροτιάς και όλων των εργαζομένων μη προνομιούχων Ελλήνων, να γίνονται στηρίγματα των τραπεζιτών και των χρηματιστών, αν δε θέλομε οι κυβερνώντες να ξεπουλούν ό,τι ανήκει στο ελληνικό δημόσιο, στον ελληνικό λαό, αν δε θέλομε η Υγεία, η Παιδεία, ο Πολιτισμός να είναι κτήμα των ολίγων και οι ολίγοι να κερδοσκοπούν, αν δε θέλομε επίσης να σηκώνονται από τη χώρα μας αεροπλάνα του ΝΑΤΟ και να βομβαρδίζουν τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ κτλ.

Κάντε τους πέρα και ψηφίστε το ΚΚΕ. Γρηγορείτε!


Ιερέας Ιωάννης ΜΠΡΙΜΗΣ
Εφημέριος Ζεφελίου Ηρακλείου Κρήτης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ