Τετάρτη 3 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Να πούμε ΟΧΙ στα εκβιαστικά διλήμματα

Στις Σέρρες μίλησε χτες ο Σταύρος Παναγιώτου, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Σερρών

«Αποδείξτε ότι ο λαός που πιστεύει στις δυνάμεις του μπορεί να νικήσει τους λεγόμενους χορηγούς, που χρηματοδοτούν τον προεκλογικό αγώνα των δυνάμεων του δικομματισμού για να τα πάρουν στη συνέχεια πίσω πολλαπλάσια. Ψηφίστε ΚΚΕ». Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε ο Σταύρος Παναγιώτου, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Σερρών, μιλώντας χτες βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Πλατεία Κρονίου της πόλης των Σερρών.

«Περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουν οι εργαζόμενοι τη σημασία της αποφασιστικής ενίσχυσης του Κόμματός μας στις εκλογές. Το ΚΚΕ, για να μπορεί να αξιοποιεί καλύτερα το βήμα της Βουλής για τα συμφέροντα των εργαζομένων, χρειάζεται η κοινοβουλευτική του αντιπροσωπεία ν' αντιστοιχεί με την πραγματική απήχηση της πολιτικής του στο λαό. Χρειάζεται να μην υποκύψουν οι εργαζόμενοι στα όποια εκβιαστικά διλήμματα», σημείωσε ο Στ. Παναγιώτου και κάλεσε στη μαζική υπερψήφιση του ΚΚΕ για την εκλογή βουλευτή και από το Νομό Σερρών.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Βασίλης Λέκκας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β΄ Αθήνας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιεχόμενο που πρέπει να έχει η τέχνη. «Δεν πρέπει να υπηρετεί την εξουσία. Η τέχνη πρέπει να υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες. Γι' αυτό κι εγώ συστρατεύομαι σ' αυτό τον αγώνα», σημείωσε.

Επίσης χαιρέτισαν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο Νομό Σερρών, Παναγιώτης Γιάνναρος, Δημήτρης Θηλυκός, Κώστας Κουτούσης, Μαριάνθη Μαλιάρη, Γιάννης Πίσσαρης, Φιλιώ Σαραντίδου, Γιώργος Σιδέρης και Βασίλης Τζουβανάκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ