Τετάρτη 3 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΛΕΣΒΟΣ
Στο αποκορύφωμα η κυβερνητική υποκρισία

Ανακοίνωση της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ

«Πέντε μέρες πριν από την κάλπη και η κυβερνητική υποκρισία στο αποκορύφωμά της! Ο υπουργός Αιγαίου θυμήθηκε ότι υπάρχει πλούτος στη χώρα και έβγαλε στην πλειοδοσία τζιπ, εκεί που το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί το ΚΚΕ ότι προβάλλει ανεδαφικά αιτήματα όταν μιλάει για πλήρη επάνδρωση των υπηρεσιών με τον αναγκαίο εξοπλισμό και προσωπικό».

Τα παραπάνω σημειώνει με ανακοίνωσή της η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ. Και συνεχίζει: «Θυμήθηκε τους αγρότες και την επιδότηση που δικαιούνται, αλλά αυτή τη φορά παρέπεμψε την καταβολή της για μετά τις εκλογές.

Είναι φιέστες τελευταίων ημερών που στόχο έχουν να φτιάξουν το μακιγιάζ της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Αποκαλύφθηκε στον ξυλοδαρμό των αγροτών από τα ΜΑΤ, στο Αίγιο, που ζητούσαν την καταβολή της επιδότησης. Η νεοφιλελεύθερη, βάρβαρη, σκληρή πολιτική που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές αποκαλύφθηκε με την προσχώρηση των κ.κ. Μάνου και Ανδριανόπουλου στο ΠΑΣΟΚ.

Στις 8 του Μάρτη, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα προνόμια και τα κέρδη της πλουτοκρατίας θα προωθούν, από τη στυγνότερη εκμετάλλευση της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Γι' αυτό με ανάταση και σιγουριά ψηφίζουμε για ισχυρό ΚΚΕ, που είναι η αληθινή δύναμη και το στήριγμα για το λαό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ