Τετάρτη 3 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Η μόνη επιλογή για τον εργαζόμενο

Στα Γιαννιτσά μίλησε χτες ο Νίκος Χριστάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Πέλλας

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη επιλογή για τον εργαζόμενο λαό και την αγροτιά του τόπου», υπογράμμισε ο Νίκος Χριστάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Πέλλας, μιλώντας χθες βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην πλατεία ΕΠΟΝ στα Γιαννιτσά.

Ο Νίκος Χριστάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νομού, στο ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, στις ανύπαρκτες υποδομές για τη γεωργία και κατήγγειλε πως «τα εισοδήματα πείνας, τα τραπεζικά χαράτσια και οι ποσοστώσεις δεν μπορεί να αποτελούν την ανάπτυξη που θέλει ο λαός». Και πρόσθεσε: «Η θέση των αγροτών είναι με το ΚΚΕ. Πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε όσους ευθύνονται για την κατάντια του αγρότη και όσους έχουν ψηφίσει συνθήκες και κανονισμούς που ξεκληρίζουν τη φτωχομεσαία αγροτιά και διώχνουν τα παιδιά της από τον τόπο τους».

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Κώστας Αβραμόπουλος μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος σημείωσε πως η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις 7 Μάρτη, παράλληλα με την καταδίκη των δυνάμεων του δικομματισμού, θα έχει τεράστια σημασία για την αποτελεσματική υπεράσπιση των οικονομικών και κοινωνικών κατακτήσεων, των δημοκρατικών δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών. Επίσης χαιρέτισαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο Νομό Πέλλας Νίκος Καλπακίδης, Γιώργος Λίνας, Βούλα Τερζόγλου και Μιχάλης Φουνταλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ