Τετάρτη 3 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Απομονώστε και τους δυο εκπροσώπους του δικομματισμού

Τις εγκαταστάσεις των ΗΣΑΠ στον Πειραιά επισκέφθηκε ο Μιχάλης Νουφαρίτσης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Περιφέρεια του Πειραιά

Κάλεσμα στους εργαζόμενους με την ψήφο τους να αποδυναμώσουν και τους δύο εκπροσώπους του δικομματισμού που υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου και να στηρίξουν το ΚΚΕ, ώστε πιο ισχυρό μετά τις εκλογές να υπερασπιστεί πιο δυνατά τα συμφέροντα του λαού, απηύθυνε χτες το πρωί ο Μιχάλης Νουφαρίτσης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Περιφέρεια του Πειραιά, στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις των ΗΣΑΠ.

Η ψήφος στο ΚΚΕ, τόνισε ο Μιχ. Νουφαρίτσης, είναι η μόνη που δίνει διεξόδους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Προβλήματα που πηγάζουν από την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, την οποία εφαρμόζει με τη στήριξη της ΝΔ. Επισήμανε πως το ΚΚΕ δεν έλειψε ποτέ από κανέναν αγώνα για δουλιά, παιδεία, υγεία, για διασφάλιση εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Το ΚΚΕ, πρόσθεσε, έκρουσε τον κώδωνα όταν ψηφιζόταν το Μάαστριχτ, είπε την αλήθεια για το Σύμφωνο Σταθερότητας, για την ΟΝΕ, για το ευρώ και αντιτάχτηκε με όλες του τις δυνάμεις στις επεκτατικές διαθέσεις των ιμπεριαλιστών στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ.

Αναφερόμενος στις προεκλογικές εξαγγελίες των εκπροσώπων του δικομματισμού, τόνισε πως στόχο έχουν να εξαπατήσουν το λαό και να υφαρπάξουν την ψήφο του. Μετά τις εκλογές θα ακολουθήσουν ακόμα πιο αντιλαϊκή πολιτική, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσο μπορεί ο καθένας περισσότερο το μεγάλο κεφάλαιο.

«Γι' αυτό, κατέληξε, το ΚΚΕ πρέπει να βγει ενισχυμένο από την κάλπη. Για να μπορεί την επομένη των εκλογών, με όση περισσότερη δύναμη του δώσει ο λαός, να αντιταχθεί στην πολιτική τους και να βάλει φραγμό στα νέα αντιλαϊκά σχέδια που ετοιμάζουν, όπως την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης, την ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας, την ιδιωτικοποίηση της υγείας, της παιδείας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ