Τετάρτη 15 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΒΑΛΑ
Κάλεσμα για συσπείρωση

Να συσπειρωθούν στους κόλπους της και να διεκδικήσουν αγωνιστικά και μαζικά λύσεις στα προβλήματά τους, κάλεσε τους δημότες της Καβάλας η "Προοδευτική Δημοτική Κίνηση", στην απολογιστική συνέλευση που πραγματοποίησε, τρία χρόνια μετά τις εκλογές του '94.

Στην παρουσίαση, που έγινε από τον επικεφαλής της κίνησης και δημοτικό σύμβουλο, Δ. Ζαχαριάδη,εκτιμήθηκε ότι η παράταξη βάδισε βάσει των προγραμματικών της δηλώσεων για το συμφέρον της πόλης και των πολιτών της. Καταγγέλθηκε η πολιτική πρακτική της Δημοτικής Αρχής, που εφαρμόζει πιστά τις εντολές της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της κυβέρνησης. "Παρά το γεγονός ότι στην πόλη μας η ανεργία καλπάζει και τα προβλήματα της παραγωγικής βάσης συνεχώς αυξάνονται, η διοίκηση του δήμου αρνείται να ηγηθεί μιας προσπάθειας διαμαρτυρίας, αντίστασης και διεκδίκησης λύσεων προς το συμφέρον της πόλης και των πολιτών της", τόνισε ο Δ. Ζαχαριάδης. Ως χαρακτηριστικό δείγμα της αντιλαϊκής πολιτικής του δήμου αναφέρθηκε η αύξηση των δημοτικών τελών (30% σε τρία χρόνια), αλλά και η πρόθεσή του να περάσει τμήματα της καθαριότητας στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Στη συνέλευση η "Προοδευτική Δημοτική Κίνηση" ανέπτυξε τις θέσεις της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και κυρίως η νεολαία της και πρότεινε τρόπους με τους οποίους μπορεί να ανακουφιστεί, κυρίως σε ζητήματα αθλητισμού και πολιτισμού. Τέλος, αποφάσισε να ξεκινήσει σύντομα περιοδείες και επισκέψεις ενημέρωσης για τις θέσεις της, σε όλη την πόλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ