Τετάρτη 15 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΤΕ
Συζήτηση για τις προγραμματικές συμφωνίες

Σε επόμενη συνάντηση της διοίκησης του ΟΤΕ με το σύμβουλο "Πράις Γουοτερχάουζ" θα οριστικοποιηθεί το πλαίσιο σύναψης των "προγραμματικών συμφωνιών" του Οργανισμού, προϋπολογισμού, περίπου, 500 δισ. δρχ.

Το ΔΣ του ΟΤΕ, σε χτεσινή του συνεδρίαση, ασχολήθηκε με την εισήγηση του συμβούλου, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπει τη σύναψη μακροπρόθεσμων συμφωνιών για το συμβατικό εξοπλισμό και τα υλικά υψηλής τεχνολογίας, καθώς και συμφωνιών συνεργασίας για την ψηφιακοποίηση του δικτύου και τις προμήθειες εξοπλισμού προηγμένης τεχνολογίας. Επίσης, προβλέπεται η σύσταση Επιτροπής Διαχείρισης και Αξιολόγησης, καθώς και Επιτροπής Παρακολούθησης Τιμών και Ελέγχου Ποιότητας Υλικών.

Στο μεταξύ, με κοινή απόφαση των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Μεταφορών - Επικοινωνιών προκηρύχτηκε η θέση του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΤΕ, που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Π. Λάμπρου.Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 31 Οκτώβρη 1997. Οι υποψήφιοι, όπως προβλέπεται στην προκήρυξη, θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ και να έχουν εμπειρία, τουλάχιστον, πέντε χρόνων σε θέση ευθύνης στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα. Η αμοιβή θα είναι ανάλογη με τις ευθύνες και τις απαιτήσεις της θέσης, ενώ θα συνδέεται άμεσα και με το επιχειρησιακό αποτέλεσμα. Ο διευθύνων σύμβουλος θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ